Donatiile si primirea fondurilor obtinute

Cum imi primesc fondurile stranse?

Cand voi primi fondurile stranse?

Odata ce ai reusit sa strangi fonduri pentru cauza ta, cu siguranta te vei intreba cand vei putea sa intri in posesia lor. Fondurile colectate pentru luna anterioara se transfera o singura data pe luna dupa data de 25 a lunii. Odata ce s-a inregistrat prima donatie, poti vizualiza evolutia lor in sectiunea “Contributii” din pagina cauzei.

Cum vei primi fondurile colectate?

Sprijina Oameni iti trimite fondurile colectate prin virament bancar direct in contul tau.

Toata suma donatiilor se trimite o data pe luna catre contul tau bancar (scazand comisionele bancare pentru fiecare tip de incasare). Vei primi un email de confirmare din partea Sprijina Oameni in ziua in care fondurile tale sunt trimise catre tine cu documentele atasate (op-ul, factura si tabelul cu contribuabilii cauzei tale).

 

In momentul in care soliciti aprobarea unui cont de utilizator asigura-te ca incarci documentele corespunzatoare care vor fi date spre verificare, iar aprobarea contului tau se va realiza intr-un timp scurt. 

Daca se intampla sa iti schimbi contul bancar, te rugam, sa ne contactezi pentru a reactualiza datele personale, iar fondurile stranse sa ajunga in siguranta dupa finalizarea cauzei tale.

Plati si restituiri.

Nu avem posibilitatea de a anula campania de strangere de fonduri si nici varianta de a restitui sumelele donate pentru nici un motiv, respectivele fonduri vor fi redirectionate altei cauze de pe platforma Sprijina Oameni. 

Daca nu ai posibilitatea de a merge mai departe cu campania de strangere de fonduri indiferent de motiv, iti recomandam sa anunti direct sustinatorii tai si sa discuti cu ei orice problema legata de o eventuala restituire a fondurilor platite catre tine.

Impozitele si strangerile de fonduri

Donatiile facute pe Sprijina Oameni au taxe deductibile printr-un contract de sponsorizare.

O donatie acordata intr-o campanie de strangere de fonduri este considerata ca fiind un cadou.

Iti recomandam ca intotdeauna sa vorbesti cu contabilul tau despre specificul situatiei tale, Sprijina Oameni nu este in masura de a furniza un sfat legal.

Cum functioneaza donatiile?

Momentan, donatiile pentru o campanie de strangere de fonduri pe Sprijina Oameni se pot face ca si donatii prin card de credit sau ordin de plata.

Donatiile efectuate prin cardul de credit sunt debitate exact in momentul in care faci donatia. Donatiile ajung in contul unitatii bancare cu care colaboreaza platforma Sprijina Oameni. La finalizarea cauzei, fondurile stranse se vor vira din contul Sprijina Oameni in contul tau bancar.

 

Ce costuri am cand donez cu un card de credit?

Donatiile sunt gratuite. Dorim sa precizam ca Sprijina Oameni nu retine taxe in interes propriu.

Cum sa adaugi donatii offline catre campaniile tale de strangere de fonduri?

Daca ai primit o valoare, in numerar sau un alt tip de donatie care nu a fost procesat pe Sprijina Oameni, este evident ca nu se va evidentia in lista donatorilor de la cauza ta. Daca iti doresti ca o donatie sa fie evidentiata pe platforma Sprijina Oameni, iti recomandam una dintre cele doua optiuni:

  • (Recomandat) Depune numerar in propriul cont, dupa care fa o donatie destinata campaniei tale de strangere de fonduri prin intermediul unui donator pe Sprijina Oameni, astfel numele donatorului va aparea la cauza ta.
  • Invita donatorii sa te sustina cu suma dorita direct pe platforma Sprijina Oameni. Daca donatorii tai intampina dificultati in a dona cu cardul te rugam sa ne contactezi.

Cum functioneaza Sprijina Oameni

Campanii de strangeri de fonduri pentru nevoi personale

Ghidul de constientizare media

Tipuri de promovare a campaniilor de strangeri de fonduri in social media

Intrebari frecvente legate de promovarea cauzei tale

Manageriaza-ti campania ta de strangere de fonduri

ABC’ul campaniilor de strangere de fonduri pentru cazurile medicale

Notiuni de baza pentru a face o donatie

INCA NU AI GASIT CEEA CE CAUTI?