vrem o viata noua

de Anca Stratulat
Adauga la favorite
422
vizualizari
50 lei
din 60,000 lei
saucenita,

Initiator proiect

6 proiecte

   Buna ziua.  Suntem o familie cu 4 copilasi minori tatal a decedat acu 4 ani si vrem sa avem o casuta a noastra. fata cea mare a suferit o trauma dupa decesul tatalui din cauza ca nu la mai vazut a disparut deodata din viata ei ea sa inchis foarte mult in ea si acu are nevoie de consiliere. noi stam in chirie trebuie sa platim atatea plus tratament nu ma mai descurc singura . ei deja cresc si vor camera lor eu nu mai stiu unde sa mai merg Mam inscris la diferite fundatii dar nu primesc nimik merg si ma rog de ei si raspunsul mereu este nu avem inca fonduri nu ati primit inca pachete si asa mai departe. Am primit de 4 ori pachet cu haine dar si alea nu se potriveau si atat. nu stiu cum sa mai rezolv aceste probleme. sper ca pe aceasta cale sa gasesc oameni care ma poate ajuta din suflet. Va multumesc     

   O scurta prezentare

Sustinatorii de pe Sprijina Oameni vor fi interesati sa contribuie in favoarea unor cauze umanitare care “construiesc” o poveste credibila.

Povestea este centrul unei campanii de strangeri de fonduri. Daca este vorba despre cauza ta, s-ar putea sa te simti vulnerabil in a expune toate detaliile, dar tine cont de faptul ca impartasind povestea ta cu familia, prietenii si intreaga comunitate vei avea oportunitatea de a beneficia de un suport moral si financiar puternic in jurul tau.

De asemenea, furnizand cat mai multe informatii despre povestea ta, cresti increderea si nivelul de transparenta pentru vizitatori si potentiali sustinatori care vor dona la cauza ta:

 • Daca derulezi o campanie de strangere de fonduri in numele altei persoane, explica cine este beneficiarul si ce tip de legatura ai cu persoana respectiva.
 • Fie ca vorbesti despre tine sau despre beneficiar – povestea trebuie sa fie autentica si transparenta – creioneaza o imagine completa despre situatia ta sau a persoanei apropiate dand sansa ca respectiva cauza sa evidentieze realitatea specifica situatiei.
 • Fii clar, care este obiectivul financiar necesar cauzei si in ce scop vor fi banii utilizati.

Iti sugeram cateva aspecte de care trebuie sa tii cont in aceasta sectiune:

 • Descrie propria campanie de strangere de fonduri si importanta pe care o are pentru tine;
 • Nu uita sa fii cat mai concis, dar in acelasi timp personal, ofera cat mai multe detalii;
 • Explica in detaliu suma de care ai nevoie si cum va fi folosita. Fii cat mai transparent si realist pentru a “construi” o credibilitate puternica.

Alte cai/moduri in care poti fii ajutat

Desi unele persoane nu pot contribui financiar la cauza ta, asta nu inseamna ca nu te pot ajuta (exista si alte mijloace prin care poti fi ajutat):

 • Aminteste-le sa foloseasca instrumentele puse la dispozitie pentru promovare de pe platforma Sprijina Oameni!

Intrebari si raspunsuri (optional si in functie de tipul cauzei)

Stabileste la finalul cauzei tale un set de “Intrebari frecvente si raspunsuri” care vor veni in intampinarea eventualelor nelamuriri aduse de catre sustinatori cu privire la cauza ta.

Inainte de publicare, analizeaza-ti cauza din punct de vedere gramatical si ortografic. Descrie-ti cauza astfel incat sa fie foarte usor de citit si inteles de catre potentialii sustinatori.

Am incercat sa mentionam cele mai importante aspecte pe care iti recomandam sa le atingi pentru a realiza o prezentare cu un continut cat mai transparent si realist.

 • 19/08
  2019
  1

  pot primi si in cont RO58BRDE080SV79672630800 si ma puteti contacta si pe mail pentru mai multe detali ancastratulat12@yahoo.com MULTUMESC