Voluntari in Nepal

de Nicoleta Bunduc
Adauga la favorite
1264
vizualizari
447 lei
din 25,000 lei
Nepal,

Initiator proiect

1 proiect

Oferă o îmbrățișare unui copil din Nepal, noi o ducem mai departe pentru tine! Donează 25 de lei (5 euro) și contribuie, astfel, la construirea unui cabinet de medicină stomatologică și la renovarea unei școli din Nepal. Poți dărui câte îmbrățișări dorești, noi ne propunem să strângem și să ducem mai departe o mie!

De ce în Nepal? Pentru că în anul 2015 un cutremur de 7.8 grade a omorât aproape 9.000 de oameni și a rănit alți 22.000. Nepal încă se vindecă și are nevoie de sprijinul nostru.

Proiectul Nepal for LIfe al Asociației Volunteer for Life ajunge în 2019 la cea de a V-a ediție. În anii anteriori au fost construite și dotate în Nepal trei cabinete de medicină stomatologică, o sală de nașteri, o secție de terapie intensivă, laboratoare de informatică și au fost oferite cursuri cu diverse tematici în școli.

În luna mai a anului 2019 va fi construit cel de-al patrulea cabinet de medicină dentară, vor fi dotate mai multe laboratoare de informatică și vor fi susținute din nou cursuri în școli, cu ajutorul unei echipe de 26 de voluntari din România și alte țări. Donațiile au rolul de a susține expediția de voluntariat și costurile deplasărilor. Olti Volovăț și Nicoleta Bunduc fac parte din echipa de voluntari Nepal for Life 2019.

Povestea proiectului și a inițiatorului, Ionuț Ursu, poate fi citită în detaliu aici: http://saniting.com/2018/12/11/dezastrele-naturale-pot-narui-orice-mai-putin-bunatatea/