De ziua mea voluntar pentru copiii din Tanzania

de Victoria Ioana Ciuhan
Adauga la favorite
1580
vizualizari
1,175 lei
din 1,500 lei
3
zile ramase

TRIMITE SMS 10 EURO

Trimite 'sprijina    1213    numele tau' la

Orange: 7560
Vodafone: 7410
Mwanza, Tanzania, Africa

Initiator proiect

1 proiect

Primul meu contact direct cu educația și mediul ONG a fost în aprilie 2015, când am intrat în echipa Ajungem MARI și timp de doi ani jumate m-am implicat în proiecte educaționale pentru copiii din medii defavorizate și centre de plasament, lucrând atât cu copiii, cât și în partea de organizare.

Mi-am dat seama că educația e extrem de importantă pentru copii și totodată o modalitate de a face lumea mai bună, pe termen lung. E nevoie de ea peste tot, de la mediile defavorizate din România până la alte colțuri mai îndepărtate din lume, cum ar fi școlile din multe țări din Africa, pe unde voi ajunge și eu toamna asta.

M-am înscris într-un proiect de voluntariat în cadrul căruia timp de 7 săptămâni le voi preda limba engleză copiilor din Mwanza, Tanzania

Așadar, anul acesta îmi voi petrece ziua de naștere în Tanzania, printre copii și voluntari, așa că în loc de cadouri îmi doresc donații care să mă ajute în acest proiect. 

Fiind vorba despre voluntariat, cheltuielile de logistică precum bilete de avion, asigurare de sănătate, vaccinuri, îmi revin mie. Doar biletul de avion a costat 4.000 lei, iar pentru achiziționarea lui am făcut un credit de nevoi personale, altfel nu mi l-aș fi permis.

M-aș bucura tare să mă ajutați cu donații-cadou! Orice sumă e importantă! 

Mulțumesc tare!

____________________________________________________

M-am înscris în acest proiect prin intermediul AIESEC, iar organizația din Mwanza se numește My little travelling library și are ca scop facilitarea accesului la educație prin materiale educaționale interactive.

Raporteaza proiectul