De ziua mea voluntar pentru copiii din Tanzania

de Victoria Ioana Ciuhan
Adauga la favorite
2305
vizualizari
1,677 lei
din 1,500 lei
Mwanza, Tanzania, Africa

Initiator proiect

5 proiecte

Primul meu contact direct cu educația și mediul ONG a fost în aprilie 2015, când am intrat în echipa Ajungem MARI și timp de doi ani jumate m-am implicat în proiecte educaționale pentru copiii din medii defavorizate și centre de plasament, lucrând atât cu copiii, cât și în partea de organizare.

Mi-am dat seama că educația e extrem de importantă pentru copii și totodată o modalitate de a face lumea mai bună, pe termen lung. E nevoie de ea peste tot, de la mediile defavorizate din România până la alte colțuri mai îndepărtate din lume, cum ar fi școlile din multe țări din Africa, pe unde voi ajunge și eu toamna asta.

M-am înscris într-un proiect de voluntariat în cadrul căruia timp de 7 săptămâni le voi preda limba engleză copiilor din Mwanza, Tanzania

Așadar, anul acesta îmi voi petrece ziua de naștere în Tanzania, printre copii și voluntari, așa că în loc de cadouri îmi doresc donații care să mă ajute în acest proiect. 

Fiind vorba despre voluntariat, cheltuielile de logistică precum bilete de avion, asigurare de sănătate, vaccinuri, îmi revin mie. Doar biletul de avion a costat 4.000 lei, iar pentru achiziționarea lui am făcut un credit de nevoi personale, altfel nu mi l-aș fi permis.

M-aș bucura tare să mă ajutați cu donații-cadou! Orice sumă e importantă! 

Mulțumesc tare!

____________________________________________________

M-am înscris în acest proiect prin intermediul AIESEC, iar organizația din Mwanza se numește My little travelling library și are ca scop facilitarea accesului la educație prin materiale educaționale interactive.

 • 29/11
  2018
  2

 • 29/11
  2018
  1

  Multumesc din suflet tuturor celor care au donat aici! Cadourile voastre m-au ajutat enorm in proiectul meu in Tanzania, iar mesajele m-au topit! 

  Cu fondurile stranse imi platesc o parte din cheltuielile din Tanzania (mancare, internet) si din biletul de avion si vaccinurile pe care le-am facut inainte sa plec. 

  Multumesc mult! Mi-am implinit un vis! :)