Visul de a merge din nou

de Vasile Vlasin
Adauga la favorite
25842
vizualizari
1,621 lei
din 25,300 lei
Vișeu de Sus, Județul Maramureș
Initiator proiect
13 proiecte
ONG
ONG profil verificat

Cum a ajuns Ionuț Bereș în cărucior?

Ionuț Bereș este din Vișeu de Sus, județul Maramureș, iar la vârsta de 17 ani și jumătate, în timp ce muncea cu tatăl său în pădure, un copac aflat în cădere l-a surprins, accidentându-l grav. De la Vatra-Dornei, unde a avut loc accidentul, a urmat un traseu prin mai multe spitale din țară, însă, cu toate eforturile care s-au făcut, Ionuț a rămas paralizat de la brâu în jos... Au trecut 8 ani de atunci, timp în care viața lui s-a derulat cu încetinitorul, în așteptarea zilei în care se va găsi o soluție medicală care să îi redea mobilitatea.

De curând, această șansă a apărut! Este vorba de o interventie numită Plasmaterapie și recoltare de monocite, mai precis recoltare de măduvă osoasă din creasta iliacă, separarea de celule stem, aplicarea de celule stem prin puncție lombară etc, care se poate face in Austria la Clinica Dr. Kobinia. 

Până pe data de 17.11.2016 trebuie plătită integral suma intervenției și a spitalizării, urmând ca pe data de 24.11. să aibă loc intervenția medicală. Dacă nu vom reuși să acoperim din donații această sumă în timpul scurt care a rămas, #ParintiSalvatori va face un împrumut de urgență, urmând ca acesta să fie acoperit din donațiile ulterioare.

Cum îl putem ajuta?

Cheltuielile inițiale, care nu pot fi decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate, au fost stabilite la 12.000 de EURO.

Din această sumă, în prezent, mai există un necesar de 5.700 de EURO.

  • Puteti dona aici, ONLINE cu cardul sau trimițând un SMS cu valoare de 10 EUR
  • prin virament sau direct la orice agentie CEC Bank, in conturile:
    RO43 CECE MM 2530 RON 0680 875 - cont in lei
    RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 - cont in euro - cod BIC (Swift) CECEROBU sau CECEROBUXXX
    Titular cont: Asociatia pentru Educatie si Caritate - Cod Fiscal 9373178
  • Daca aveti o firma care inregistreaza profit, puteti face o donatie in limita a 20% din impozitul pe profit, bani care altfel s-ar duce catre bugetul de stat.