Verifica-ti bunatatea... doneaza!

de Stanciu Adelina
Adauga la favorite
2181
vizualizari
50 lei
din 15,000 lei
Râmnicu Vâlcea, Județul Vâlcea
Doneaza o suma modica si fii parintele spiritual al unui suflet nevinovat! Creaza prin ajutorul tau straine, pe viitor, un trai decent pentru cineva!

Initiator proiect

1 proiect

De multe ori, institutiile de protectie sociala ofera copiilor cu anumite dizabilitati, ajutor partial ... Dupa o viata lipsita de caldura parinteasca chiar daca aceasta a devenit de cativa ani inlocuita de asistentul maternal, copilul la varsta de 18 ani este considerat major si … liber! Da, liber sa se descurce... Cine isi poate imagina ca un copil mai ales unul defavorizat de soarta cu vreun handicap fizic sau psihic va putea lua viata in piept asemeni unuia care provine dintr-o familie normala caruia i se acorda suport chiar si pana la varste inaintate? Sa luam cazurile personale, sa recunoastem ca suntem ajutati de parinti chiar si dupa ce ne casatorim. Ce putem spune despre cei defavorizati, care de multe ori sunt blamati pentru simplul fapt ca exista? Desi cei care ar trebui sa suporte privirile de dispret ale celor din societate sunt figurile parentale, acei inconstienti care i-au abandonat inca de cand erau bebelusi.

Ma numesc Stanciu Adelina si sunt psiholog de profesie (de 8 ani) in domeniul asistentei sociale, cu rezultate vizibile in imbunatatirea vietii psihice si chiar personale a celor cu dizabilitati de la centrul la care sunt angajata, astfel am decis sa ajut o “sora”. Cauza mea se refera la o fetita - Meleanca Denisa Ramona, pe care mama mea Stanciu Florenta o are in plasament de la varsta de 4 ani (in prezent aceasta avand 15 ani) de a-i asigura pe viitor o forma de a produce bani pentru a se putea intretine. Din cauza faptului, ca inca nu este majora, mama, tutorele ei  legal va fi trecuta ca si beneficiar.

Ca si psiholog i-am realizat profilul si abilitatile pe care le detine si am constatat cu uimire ca, desi natura i-a fost potrivnica pentru o buna dezvoltare pana la varsta de 4 ani, drept pentru care am semnalat si un usor retard care se remarca si din rezultatele slabe la invatatura, insa in ciuda aparitiei acestor deficiente exista si un un talent: acela de a realiza niste coafuri superbe doar uitandu-se la poze sau la tutoriale pe facebook si m-am gandit sa-i dezvolt acest talent intr-o forma utila si de viitor prin deschiderea unui salon de coafura. Pozele de mai jos sunt realizate de ea fara nici un curs de specializare, neavand o peruca din par natural pe care sa lucreze, ci una atificiala sau pe parul papusilor.

Pregatire si calificare


Se recomanda folosirea de personal calificat in fiecare dintre operatiunile prestate-coafura astfel ca va trebui sa urmeze cateva cursuri de specializare care duc la suma de 2.000 lei.

Aparatura styling care include: foehn-uri, placi intins parul, ondulatoare, alte aparate de coafat - 3.000 lei.

Accesorii care includ: perii, piepteni, clip-suri, bigudiuri, foarfeci, produse de coafat (spuma, ceara, fixativ, gel, solutii de dat luciul, pudra fixare, etc) - 2.500 lei

Cosumabile pentru cateva luni 3.000 lei

Total 15.000 lei