Teatru de păpuși în mediul rural

de Stelian Traian Grigore
Adauga la favorite
946
vizualizari
78 lei
din 4,500 lei
Baia Mare,

Initiator proiect

1 proiect

Viața de copil la țară!

Nu mulți dintre voi știu că eu am făcut școala în mediul rural. Nu cred că a contat asta pentru voi. Sper. A fost o perioadă de creștere plăcută, dacă mă uit cu ochii și mintea de acum.

Ce îmi aduc aminte cu plăcere, pe lângă învățat, sunt meciurile de volei și spectacole de teatru, magie sau ședințe foto organizate de diferite instituții în parteneriat cu școala.

Am zis că dacă în cazul meu a funcționat și am rămas cu amintiri plăcute din acea perioadă am zis că is time to pay back! 

Timp de 8 ani am avut tangențe cu domeniul minunat al ONG-urilor și mereu m-am întors cu drag la școală, dar din altă postură, cea de animator sau facilitator de activități nonformale.

Acum, când nu mai sunt direct implicat am găsit o altă modalitate prin care să contribui la crearea de amintiri frumoase copiiilor din mediul rural.

Susținerea de activități educative prin piese de teatru de păpuși organizate în mediul rural. Aduc un altfel de activitate în care și ei se pot implica și am testat pe pielea mea beneficiile acestor tip de evenimente!

 So, here we go! În colaborare cu cei de la Team for Youth Association, din Baia Mare, voi gândi o serie de spectacole pe care ei le vor implementa în localități din județele Sălaj și Maramureș!

Se vor derula sub forma de ateliere de creare păpuși și apoi prin reprezentații și discuții cu copiii.

Acum poți contribui și tu alături de mine la crearea de amintiri frumoase copiilor din mediul rural!