"Susține și tu micile campioane ale României"

de Borz Mihaela
Adauga la favorite
1255
vizualizari
48 lei
din 5,000 lei
Baia Mare,
Initiator proiect
1 proiect
ONG
ONG profil verificat

 Aflată la granița dintre Sport și Artă, Gimnastică Ritmică îmbină elemente de balet, gimnastică, acrobație și dans, realizate cu cinci obiecte specifice: Coardă, Cerc, Minge, Măciuci și Panglică, toate desfășurându-se în perfectă armonie cu muzica.

 Esența Gimnasticii Ritmice- este un sport olimpic exclusiv feminin, iar beneficiile practicării acestuia sunt infinite. Dezvoltă practicantelor un aspect fizic plăcut prin conformația longilină, o cultură muzicală bogată, creativitate și grație în mișcare, o postură corectă.

 Având în vedere toate acestea, ASOCIAȚIA SPORTIVĂ "GYM B" din Baia Mare se dedică unui grup de fetițe cu vârste variate, începând de la 3 ani, pentru ca acestea să își trăiască copilăria în cel mai frumos mod, învățând tainele gimnasticii!

 În perioada 29.05-01.06.2019 la Baia Mare se va desfășura Campionatul Național Școlar de Gimnastică Ritmică.

 La acest Campionat și-au anunțat prezența 9 Cluburi din țară( Iași, Timișoara, Reșița, Târgu-Mureș, Bistrița, Oradea, Constanța și două cluburi din Baia Mare), însumând un număr de 170 gimnaste(cu vârsta cuprinsăîntre 6 și 19 ani) și 30 de antrenori și arbitrii.

 Pentru o mai bună desfășurare a acestui concurs, avem nevoie de sprijin financiar din partea dumneavoastră.

 Necesarul financiar ar fi un minimum de 5.000 lei pentru achiziționarea de MEDALII, CUPE ȘI ALTE PREMII pentru viitoarele campioane.

 Banii pot fi virați în contul "ASOCIAȚIEI GYM B", cod fiscal 35598935, deschis la Banca Comercială Română Baia Mare: RO 57 RNCB 0182 149220060001

 Sau direct la Family Restaurant Baia Mare str.Gheorghe Bilașcu nr. 17, în 22.05.2019, ora 16.30, unde vă așteptăm în număr cât mai mare să admirați o demonstrație de gimnastică ritmică a micuțelor talentate și să le susțineți direct activitatea- intrarea se face pe baza unei donații minime de 25 lei.

      Cu respect,

  Prof. Mihaela Borz