Sustine-ma sa-mi schimb destinul!

de Maria-Amalia Pacurar
Adauga la favorite
2562
vizualizari
208 lei
din 72,000 lei
Baia Mare, Județul Maramureș

Initiator proiect

1 proiect

Eu sunt Stefan Pacurar si m-am nascut pe 15 decembrie 2011, aducandu-le parintilor prima bucurie, care nu a durat prea mult, deoarece mi s-a pus diagnosticul de Tetrapareza-Flasco-Spastica (pe scurt nu-mi pot folosi manutele si picioarusele) din prima luna si pana in prezent. Lupt continuu facand terapie zilnica in diverse centre de recuperare in tara, iar rezultatele sunt mici dar vizibile.

Pentru a-mi continua lupta am nevoie de ajutorul vostru.

In urma acestor terapii care presupun costuri foarte mari pe care parintii mei nu le pot acoperi in totalitate, exista rezultate vizibile. 

Costurile terapiei pe o luna sunt de aproximativ 6.000 lei, din care ai mei parinti pot cu greu sa sustina jumatate. Unele dintre acestea sunt:

- terapie 

-gimnastica

-logopedie

-ergoterapie

-medicamentatie

-alimentatie speciala

Deasemenea am nevoie de o interventie de toxina botulina injectabila la ochisori, corset special, perna de abductie, orteze la manute cat si la picioruse.

Doresc sa-mi schimb destinul si sa devin un copil normal, pentru a ma bucura de anii frumosi ce vor urma.

Daca ti-a placut povestea mea, iar momentan nu ai posibisilitatea de a aduce o contributie financiara, poti face un lucru la fel de important, distribuie cauza mea prin intermediul retelelor sociale.