Strângerea de fonduri cu tematica „medical”

de Cristian Sebastian Niculcea
Adauga la favorite
1058
vizualizari
0 lei
din 16,559 lei
Timisoara,

Initiator proiect

4 proiecte

Este greu de imaginat câte nevoi are un copil cu paralizie cerebrală și cât de costisitoare poate fi viața unui astfel de copil.
Noi avem tot timpul din lume pentru a ne permite să sperăm dar Cristian are nevoie de ajutor concret ce nu admite amânare.
Cristian are 6 ani este diagnosticat cu Sindromul west-leucomalacie periventriculara (Tetrapareza Spastică severa) in trecut a suferit doua operații in Chișinău Republica Moldova , operația se numește Metoda Ulzibat-Miofibrotomie Subcutanata pe etape, Cristian pana in prezent are 2 operați , anul acesta este programat din nou la operație pentru a treia etapă, toate costurile ajunge la 3500 de euro,operația va fi in data de 19 August 2019.
Din prima și a doua etapa pe care le-a făcut Cristian sunt mari progrese Cognitive si motorii, datorită și terapiilor care le face zilnic- kinetoterapie, Logopedie, Terapie muzicală,Terapie Cognitiv-comportamentala la diferite centre din Oraș. De la un copil ce abia articula câteva sunete în lumea lui, s-a ajuns la un copil sociabil și mereu vesel.
Nu pot să vă descriu cât de mult ne bucură acest fapt, ce ne permite un răgaz pentru a ne îndrepta privirea spre alte necesități ale lui Cristian una mai prioritară ca cealaltă: , papucei ortopedici, tratament stomatologic, produse pentru imunitate sau poate o terapie nouă ori poate vreun dispozitiv special.
Indiferent ce vom reuși să facem în plus, e un pas înainte și pur și simplu nu există cuvinte satisfăcătoare de mulțumire ce-aș putea să le folosesc spre a mulțumi in primul rând Asociației Dalia , spre a vă mulțumi vouă, oameni frumoși din toate punctele de vedere, suflete minunate și greu încercate, ce mai aveți puterea și imensa bunătate de a mai ajuta și pe cei din jurul vostru și tuturor ce ați donat pentru Cristian.
Avem din nou nevoie de sprijinul vostru pentru a strânge bani necesari pentru Operația lui Cristian.