Sprijin pentru Nicolas

de Vasile Vlasin
Adauga la favorite
6212
vizualizari
150 lei
din 18,000 lei
Adjud, Județul Vrancea
Initiator proiect
13 proiecte
ONG
ONG profil verificat

Nicolas se lupta cu tetrapareza spastica si retard neuro-psiho-motor...

Un diagnostic foarte dur pentru un copil de doar 3 anisori...

Ne luptam cu viata !

Mergem la centre de recuperare care au contract cu Casa de Asigurari... am dori si alte centre dar sunt cu plata si costurile sunt foarte mari si nu ne permitem.
Asa ca frecventam Centre de la Oradea, Sibiu, Busteni, Bucuresti, Gura Ocnitei… ne deplasam cu salvarea cand o primim sau cu masina personala cand nu se acorda salvare. E dificil deoarece un drum la Oradea cu masina personala ne costa aproape un salariu si la o internare mai sunt necesare multe altele….de la medicamente, pampers pana la mancare, fructe… pentru ca, desi e un spital de recuperare, e totusi spital de stat si mancarea e ca atare…

Evident ca sunt foarte multe nevoi, de la vitamine, care nu sunt gratuite, pana la spatiu de joaca, la o camera a lui, la un kinetoterapeut care sa lucreze cu el… la un tratament de specialitate in afara tarii, in Germania si Cehia sunt cei care au dezvoltat terapia VOJTA, de care fiul meu are nevoie…de tratamente scumpe care se fac cu tehnici speciale…

Sunt foarte multe nevoi dar ne intindem si noi cat se poate.

Ne-am dori sa-i putem oferi tot ce se poate pentru a recupera din deficientele pe care le are …poate ca daca am avea posibilitati am merge si in Ucraina unde este un mare centru de recuperare a celor cu dizabilitati, dar o internare acolo costa peste 4000 de euro… De unde? 

Mergem cu capul sus si speram ca oameni de bine ne pot ajuta pentru o viata mai buna. 

Cei care doriti sa ne sustineti, o puteti face online, aici
sau prin virament sau direct la orice agentie CEC Bank, in conturile:
RO43 CECE MM 2530 RON 0680 875 - cont in lei
RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 - cont in euro - cod BIC (Swift) CECEROBU 
Titular cont: Asociatia pentru Educatie si Caritate - Cod Fiscal 9373178

Societatile comerciale pot face donatii pe baza de Contract de sponsorizare, iar suma donata poate fi dedusa din impozitul pe profit, in cuantum de 20%.