Sprijin pentru Andreea Rodiana

de Fumu Maria Carmen
Adauga la favorite
24845
vizualizari
24,216 lei
din 10,000 lei
4
zile ramase

TRIMITE SMS 10 EURO

Trimite 'sprijina    967    numele tau' la

Orange: 7560
Vodafone: 7410
Iași,

Initiator proiect

1 proiect

Mă uit la zâmbetul cald al fiicei mele. Da, și l-a păstrat și acum, în ciuda durerilor prin care a trecut în ultima lună și, mai ales, în ciuda durerii pe care o vede în ochii noștri, a părinților, a surorii ei mai mici, a prietenilor. Este incredibil de curajoasă, nu se teme de boala gravă, cât se teme ca noi să suferim, așa că luptă zâmbind, făcându-ne pe toți mai încrezători și puternici.

Acum o lună, am ajuns la spital pentru ceea ce părea o simplă durere la picior. Chiar și atunci când doctorii au cerut efectuarea unui RMN, am gândit că este doar o procedură, o măsură suplimentară pentru a ne asigura că totul este în regulă. Cum ne-am fi putut imagina altfel? Cum ne-am fi putut gândi măcar o clipă că fata noastră, de doar 17 ani, ar putea fi altfel decât sănătoasă, cu un viitor îndelungat în viață?

Realitatea a fost izbitor de șocantă. Ne-am trezit cu toții puși în fața unui diagnostic cumplit: Sarcom, un tip de cancer o pe cât de greu de spus cu voce tare, pe atât de greu de înțeles. Greu de înțeles, greu de acceptat că i s-ar putea întâmpla ei, la doar 17 ani, în momentul în care se bucura cel mai mult de viață. În ciuda diagnosticului sumbru, a ridicărilor resemnate din umeri din partea doctorilor, a căutărilor care nu păreau să ducă nicăieri, nu am încetat nicio clipă să o vedem alături de noi, cu același viitor lung pe care orice părinte îl dorește pentru copilul său.

Așa că am continuat să căutăm neîncetat, până am găsit locul și oamenii care pentru prima dată ne-au oferit o speranță că fata noastră se poate face bine. Clinica Wiener Privatklinik din Viena a acceptat să îi ofere tratament, tratament ce costă 70.000 de euro. Așa că iată-ne aici, față în față cu următoarea noastră provocare, aceea de a strânge suma pentru tratament. Știm că nu va fi ușor, însă facem apel la voi toți, cei care o știți pe Andreea Rodiana, așa cum este ea, veselă, talentată, cu o voce uimitoare, implicată în diferite acțiuni de voluntariat și proiecte pentru comunitate, omul care și-a dorit mereu să-i ajute pe ceilalți. Facem apel la toți cei care citesc acest mesaj și ne pot ajuta cu orice sumă pentru a strânge cei 70.000 de euro necesari pentru tratament.

Astăzi am ajuns în Viena pentru primele investigații, iar speranța că ne vom întoarce acasă cu Andreea Rodiana sănătoasă este din ce în ce mai mare.

Știm că ea este o luptătoare. Vă rugăm pe toți să luptăm alături de ea!

Haideți să o ajutăm pe Andreea să rămână în continuare același om frumos, donând orice sumă în unul dintre conturile:

RO66BTRLRONCRT0359194901 - cont RON
RO16BTRLEURCRT0359194901 - cont EURO
Titular cont Fumu Carmen Maria

Orice sumă sau distribuire a poveștii sale o va ajuta pe Andreea Rodiana. Vă mulțumim tuturor celor care vă puteți implica în susținerea acestui caz.

  • 08/03
    2018
    1

    Andreea Rodiana vă mulțumește tuturor pentru gândurile bune, pentru sprijin și pentru donații!

    Sunteți minunați!