Sneakerheads for Little Hearts

de Alexandra Elena Gherase
Adauga la favorite
3624
vizualizari
2,508 lei
din 3,000 lei
București,

Initiator proiect

1 proiect

Sneakerheads for Little Hearts este o campanie initiata de www.sneakerheadsromania.com pentru a ajuta si a face o bucurie copiilor mai putin norocosi, aflati inr-un centru de plasament din Romania. 

Centrul pentru care am optat se numeste Fundatia Filantropica Metropolis care are in ingrijire un numar de 60 de copii, repartizati in 2 centre. Aceasta este o fundatie non-profit care ofera gazduire, educare, consiliere psihologica si reintegrare familiala si comunitara. Din banii stransi noi ne dorim sa cumparam incaltaminte tuturor copiilor din centru. 

Asadar orice pasionat de sneakers din Romania si nu numai, care vrea sa ajute si sa aduca un pic de fericire in viata acestor suflete, este rugat sa doneze oricat. Uneori 1 leu face diferenta. De asemenea, cine doreste sa ni se alature in aceasta campanie si sa ne insoteasca la centru pe data de 23.09.2018 (duminica) este binevenit. 

Ne puteti contacta pe instagram @sneakerheadsromania sau @alexasstory, sau pe adresele de email: snkerheadsromania@gmail.com sau alexandra.gherase@gmail.com .

#Sneakerheads4LittleHearts