Sebastian Burduja - Candidat INDEPENDENT

de Sebastian Ioan Burduja
Adauga la favorite
8899
vizualizari
11,447 lei
din 10,000 lei
Piatra Neamț, Județul Neamț

Initiator proiect

3 proiecte

Sebastian Burduja – Candidat Independent la Camera Deputaţilor

 

Sunt Sebastian Burduja şi lupt pentru România pe bune. În România pe bune avem o şcoală pe bune pentru secolul XXI, o administraţie pe bune, fără impostură, modernă şi cinstită, şi locuri de muncă pe bune, pentru fiecare român. România pe bune este România în 3D: demnă, dezvoltată, democratică. România pe bune este România pe merit, România în care ne este drag să trăim şi să ne creştem copiii şi nepoţii. De aceea am decis să candidez ca independent la Camera Deputaţilor, circumscripţia Neamţ.

De ce vreau să candidez pentru Parlamentul României? Pentru că merităm cu toţii o Românie pe bune, unde:

  • Nu se fură niciun leu din buzunarul cetăţenilor: confiscarea averilor obţinute ilegal şi triplarea pedepselor pentru corupţie şi alte infracţiuni;
  • Educaţia este pe bune: copiii noştri din grădiniţe şi şcoli au asigurată o masă caldă zilnic şi rechizite şcolare gratuite;
  • Generaţiile viitoare se bucură de pădurile noastre: stopare tăierilor ilegale şi interzicerea exporturilor de lemn neprelucrat;
  • Românii plecaţi în străinătate sunt sprijiniţi să revină acasă şi să-şi deschidă propria afacere: investirea a doi lei de la stat pentru fiecare leu repatriat.

Programul meu politic este disponibil în întregime aici: http://romaniapebune.eu/solutii-pe-bune/

 

 

 

Povestea lui Sebastian:

La începutul acestui an am revenit definitiv acasă în România, după 12 ani de muncă şi studii peste hotare. În tot acest timp, ca Preşedinte şi fondator al Ligii Studenţilor Români în Străinătate (LSRS) şi al Fundaţiei CAESAR, am sprijinit mii de tineri români să aibă şansa unei educaţii mai bune în străinătate şi să revină în ţară după absolvire. În Statele Unite, am absolvit universităţile Harvard şi Stanford şi am coordonat echipe de experţi renumiţi ai Băncii Mondiale, sprijinind dezvoltarea a peste 300 de localităţi din România. Cunosc România profundă şi mai ales problemele sale. Toate aceste probleme au o cauză comună: politicienii care iau deciziile nu sunt nici competenţi, nici bine intenţionaţi. Sunt mereu aceiaşi, de la aceleaşi partide.

E timpul unui nou început, iar România pe bune începe cu fiecare dintre noi. Am ales să candidez în circumscripţia Neamţ pentru că pentru mine, Neamţ înseamnă acasă. Sunt nemţean şi provin dintr-o familie cu o tradiţie îndelungată de preoţi şi învăţători în judeţul nostru. Rădăcinile noastre sunt în Piatra Neamţ, Borniş, Dochia, Ghigoieşti şi Roznov. Mai mult decât atât, România pe bune trebuie să înceapă din Neamț pentru că aici sunt cele mai mici salarii medii din țară,  abandonul școlar este peste media țării,  şomajul real este de peste 40%, iar migrația este cea mai mare din România.

Donaţia dumneavoastră nu este doar o sumă de bani. Ea reprezintă speranţă pentru milioane de români din ţară şi străinătate. Proiectul România pe bune începe prin schimbarea Parlamentului într-o instituţie care să ne reprezinte cu adevărat.

Banii proveniți din donațiile dumneavoastră vor fi cheltuiți în mod transparent pentru susținerea candidaturii pentru Camera Deputaților. Haideți să construim împreună România pe bune!

Alte căi/moduri în care te poţi implica în construirea României #pebune:

-Mă poţi ajuta cu un like, share, sfaturi şi încurajări: https://www.facebook.com/tianu/?fref=ts

-Ajută-mă cu strângerea de semnături: http://romaniapebune.eu/semnaturi-pe-bune/

-Voluntar pentru campanie (contactează-mă la adresa de mail: sebastian@burduja.ro)