Sansa la viata

de Anca Maria Banea
Adauga la favorite
399
vizualizari
3,950 lei
din 4,500 lei
București,

Initiator proiect

1 proiect

La fel ca anul trecut, si anul acesta aleg sa imi daruiesc ziua de nastere. De data aceasta insa este putin diferit, in sensul ca nu strang fonduri pentru o organizatie, ci doresc sa ajut o cunostinta aflata in mare dificultate. Imi doresc ca in loc de cadouri de ziua mea sa donati pentru aceasta cauza si ma bazez pe ajutorul vostru!

Este vorba de tatal unei colege de serviciu care sufera de carcinom bazocelular. Dupa ani de operatii peste operatii si tratamente agresive cu chimioterapie, boala nu s-a oprit. Medicii refuza sa il mai opereze pentru ca organismul a suferit deja prea multe interventii. Recent, medicul oncolog care se ocupa de el i-a recomandat un tratament care se pare ca ofera rezultate foarte bune exact in aceasta afectiune, insa tratamentul cu acest medicament nu este decontat in Romania. Medicamentul se numeste Erivedge, este produs de Roche si o doza necesara pentru o luna costa aproximativ 4000 - 5000 euro. 

Practic acest medicament este cam singura optiune care i-a mai ramas pentru a mai putea trai. Momentan i-au cumparat tratamentul pentru prima luna (duminica incepe tratamentul), insa cu siguranta va avea nevoie de minim trei luni de tratament dupa spusele medicului. Asa ca am decis sa imi ajut colega pentru ca tatal ei sa poata trai mai mult, sau macar sa ii oferim aceasta sansa care i s-a mai dat. 

Stiu ca am multi prieteni cu suflet mare cu ajutorul carora am strans anul trecut de ziua mea o suma considerabila pentru organizatia care acum construieste un spital. Asa ca va rog mult sa ma ajutati ca de data asta sa strangem cat mai multi bani pentru acest caz. Colega mea impreuna cu familia ei nu isi permit sa cumpere tratamentul necesar, abia au reusit pentru prima luna dar va mai fi nevoie de minim inca doua luni de tratament. Insa impreuna am putea oferi acestui om o sansa la viata. 

Va multumesc anticipat! 

Anca