Sa redevenim un COLECTIV - O COMUNITATE

de Mihai Jitianu
Adauga la favorite
7967
vizualizari
5,090 lei
din 10,000 lei
București, Municipiul București

Initiator proiect

1 proiect

"Trebuie sa redevenim un ‪#‎COLECTIV‬! O comunitate!

Sa ne ajutam nu doar cand dam peste astfel de tragedii... Sa ne iubim mai mult aproapele, sa ne sunam mai mult parintii... sa fim altaturi de oameni atunci cand au mai mare nevoie de noi. Sa nu lasam totul la pareri pe facebook si sa stam cu mainile in san.
Trebuie sa facem mai mult de atat! Asadar, mergeti si donati sange, donati piele, bani... orice puteti face, va rog, din toata inima, faceti!

Pentru cei ce nu sunt in tara si nu pot dona la banca, sau pentru cei ce nu au timp sa mearga personal sa doneze, o puteti face acum on-line. Pentru cei ce locuiesc in strainatate si nu pot dona prin SMS la numerele din Romania, puteti sa o faceti aici. Eu, ca si voi, locuiesc in afara tarii si vreau sa ajut! Intre 5 si 11 noiembrie voi fi in Romania, pot merge personal sa donez suma ce o vom strange impreuna, voi merge sa donez sange si tot ce va mai fi nevoie!

Nu putem astepta, am decis ca este urgenta nevoie de ajutorul nostru - avem la dispozitie 7 zile.


Share textului de mai jos pentru a ajunge la urechile celor ce au nevoie de ajutor! #colectiv
- mancare si bautura pentru medici si donatori de la Trenta Pizza, Calif, Pizza Hut Delivery Romania, Joseph Restaurant, Cinema City Romania, Starbucks Romania, MEGA IMAGE, AQUA Carpatica, Oala cu Bunatati, Fabio Pizza, Pizza Pizzicato
- cazare gratuita in Bucuresti pentru rudele victimelor de la SKAL International Romania, Pura Vida Sky Bar & Hostel Bucharest, Little Bucharest Old Town Hostel si VOGUE Hostel
- bilete de avion pentru rudele de gradul 1 si 2 din strainatate de la Vola.ro - Bilete Avion
- Uber ajuta cu transport gratuit pentru donare
- Medlife ofera tratament in regim abulatoriu
- Farmacia Materna doneaza produse pentru vindecarea plagilor arse
- Istt Tratamentul Traumei ofera consiliere psihologica - programul de 6 sedinte de asistare psihologica de criza este oferit gratuit + Colegiul Psihologilor din Romania + Institutul pentru Fericire + Psihomedeor- Consultanta Psihologica, Psihoterapie + Fundatia Estuar ajuta!
- REGINA MARIA - Reteaua Privata de Sanatate - Pune la dispozitia victimelor din #colectiv resursele de care dispune. Concret, o echipa medicala de urgenta dedicata acestei situatii, disponibila la numarul 0722 456 711, ofera gratuit, tuturor celor care au nevoie de ingrijiri medicale si tratament, consultatii in amubulatoriu, medicamente si meteriale sanitare, analize medicale si consiliere psihologica."