Sa-l ajutam, pe Alexandru !

de Florica Barzoiu
Adauga la favorite
1515
vizualizari
45 lei
din 6,360 lei
Valu lui Traian, Județul Constanța
Initiator proiect
1 proiect
ONG
ONG profil verificat

El este Eremia Alexandru Florentin. Are 5 ani . Un copil vesel, dar suferind de urmatoarele  afectiuni, conform Certificatului Medical nr.44/25.02.2015 eliberat de Unitatea Sanitara CMI Dr.Golesteanu Gina Carmen, judetul Constanta:

  • Sindrom Autist ( afectare severa calitativa si cantitativa a interactiunii, posibila doar in familie) F 90
  • Parapareza Spastica (mers posibil ) G 82
  • Alalie/Afazie Motorie R 47
  • Retard in Dezvoltare cu VD =1 an si 1/2 F 72

Alexandru se incadreaza in gradul de handicap Grav cu asistent personal, conform Raportului de Evaluare Complexa nr.D 40205 din 17.05.2016.

Costul lunar al tratamentului medicamentos recomandat de medicii specialisti, este de  270 Lei. Asigurarea tratamentului pentru o perioada de 12 luni, se ridica la suma de 3.240 Lei.

Saptamanal, Alexandru merge la o sedinta de recuperare logopedica .Pretul unei sedinte la logoped este de 60 Lei. Suma totala de plata a sedintelor logopedice pentru 12 luni ( 52 saptamani ) este de 3.120 Lei .

Astfel, parintii lui Alexandru, ar trebui sa cheltuie 6.360 Lei anual, pentru tratament si recuperare logopedica.Parintii mai au o fetita in varsta de 12 luni. Din pacate, veniturile financiare lunare ale acestei familii sunt de :

  • 969 lei indemnizatia de asistent personal primita de mama lui Alexandru
  • 84 lei alocatia de stat pentru copii pentru Alexandru
  • 84 lei alocatia de stat pentru copii pentru sora lui Alexandru

Regimul special de alimentatie, scutecele pampers, multivitaminele necesare pentru Alexandru, asigurarea celor necesare cosului zilnic sunt alte costuri carora familia le face fata cu greu.

La apelul disperat al mamei acestui minunat baietel, am decis sa sustinem cauza si sa va rugam pe dvs, cei care doriti, sa ne fiti alaturi, iar impreuna sa sprijinim aceasta familie cu doi copii.

Acest caz poate fi vizualizat si site-ul Asociatiei Eleison, urmand link-ul : http://www.asociatiaeleison.com/news/eremia-alexanderu-florentin/

Banii donati de dvs pentru Alexandru, vor fi folositi pentru achizitionarea tratamentului medicamentos si plata sedintelor de recuperare logopedica.

Chiar daca nu  puteti sustine financiar cauza noastra, ne puteti ajuta promovand public cazul prin instrumentele de promovare, puse la dispozitie de platforma Sprijina Oameni !

Va multumim !