Sa il ajutam pe Andrei!

de Florin Cosmin Purcarelu
Adauga la favorite
2186
vizualizari
1,070 lei
din 45,000 lei
Bucuresti,

Initiator proiect

1 proiect

Salut, ma numesc Andrei am 6 ani si ma lupt cu un monstrulet numit Artrogripoza.Din pacate nu pot merge sau vorbi,singurii care ma inteleg sunt mami si tai.As vrea sa pot sa ii pot spune lui mami cand ma doare,sa pot sa ma joc cu alti copii.

Cred ca asta ar spune daca ar putea vorbi.Din pacate nu poate.Ingerasul din imagini este minunea noastra,un copil cuminte care nu plange la terapie,nu face mofturi la exercitii,e sta linistit la fiecare control la care mergem .Pana acum ne-am descurcat cu economiile noastre,cu ajutorul familiei si al prietenilor dar incet,incet resursele se termina si mai avem multe de facut pentru ca Andrei sa poata sa mearga.Mai exact 6 gipsuri pre-operatorii,o operatie,2 gipsuri post-operatorii,rmn,recuperari….

Va rugam si suflet ca din putinul vostru sa ne ajutati sa ii oferim lui Andrei o viata cat mai similara cu cea a altor copii care se pot bucura de jocurile in parc si plimbarile de manunta cu mami si tati.Pentru mai multe informatii numerele noastre de telefon sunt:0784.828.235 Oana Purcarelu
0785.828.295 Cosmin Purcarelu
Cine ne poate ajuta ,poate dona in contul in lei de la BT deschis pe numele sotului meu Purcarelu Cosmin
RO98BTRLRONCRT0351748702
MULTUMIM .ORICE DISTRIBUIRE CONTEAZA.

 • 10/03
  2019
  1

  Salut, ma numesc Andrei, am 6 ani si ma lupt, cu greu, sa inving boala numita de medici Artrogripoza. Din pacate nu pot nici sa merg, nici sa vorbesc, iar singurii care ma pot intelege sunt mami si tati. Imi doresc sa duc o viata normala, sa pot spune ce ma doare si sa ma pot juca cu alti copii.”
  Cu siguranta, acestea ar fi cuvintele pe care Andrei si-ar dori sa ni le transmita, dar din pacate nu poate. Ingerasul din imagini este minunea noastra, un copil cuminte care nu plange la terapie, acceptand supus exercitiile si stand linistit la fiecare control la care mergem.
  Pana acum am sustinut toate costurile necesare cu economiile proprii, cu ajutorul familiei si al prietenilor, dar incet,incet resursele se termina si ne simtim coplesiti in fata bolii. Mai sunt multe etape pe care trebuie sa le parcurgem pentru ca Andrei sa poata sa mearga. Mai exact 6 gipsuri pre-operatorii,o operatie,2 gipsuri post-operatorii,rmn,recuperari….
  Va rugam din suflet ca din putinul vostru sa ne ajutati sa ii oferim lui Andrei o viata cat mai normala, asemanatoare cu cea a altor copii, care se pot bucura de jocurile in parc si de plimbarile de manunta cu mami si tati. Pentru mai multe informatii numerele noastre de telefon sunt:0784.828.235 Oana Purcarelu
  0785.828.295 Cosmin Purcarelu
  Cont lei Purcarelu Florin Cosmin iban RO98BTRLRONCRT0351748702
  Vă mulțumim din suflet