Pupu este puternică.. dar are nevoie de ajutor

de FLorin Daniel Marin
Adauga la favorite
885
vizualizari
197 lei
din 3,000 lei
Constanta,

Initiator proiect

1 proiect

Miaw (introducere)
 
Eu sunt Pupu și am aproape 1 an, 3 luni din viața mea le-am petrecut la bloc, iar restul la casă. Imi place să mă cațăr in vita de vie, pe casă, sau să stau tolenită pe gard in zilele senine de vară, mă cred o pisica aventuroasă. Noaptea imi inebunesc stapanii cu iubirea mea și nu ii las să adoarmă pana nu imi oferă atenție, de multe ori dorm cu ei, așa știu că ii protejez si ii tin in siguranță :D.

   Mereu mi-a plăcut să mă dau mare cand venea cineva in vizită, și pană acum nu mi-a fost frică de oameni... insă totul s-a schimbat când o persoană rău intenționată m-a chemat spre ea, nu stiam ce a fost in capul meu când m-am dus... pentru că acel om nu m-a intâmpinat cu mângâieri si alintături, in schimb m-a lovit peste botic cu piciorul, iar durerea prin care am trecut nu vi-o pot descrie.

   Am căutat drumul spre casa, insă ochii imi sangerau, iar lumina părea să se schimbe din ce in ce mai mult, nu puteam să imi las stăpânii neprotejați și am luptat cat am putut de mult să ajung acasă, forțele mele scădeau și simteam cum mă pierd in intuneric. Era ora 02:00 dimineata (10.02.2019) cand stâpânii mei au verificat dacă am ajuns acasă pentru ultima dată inainte să se bage in pătuțuri.. iar atunci m-au văzut pe mine. Am incercat să strig! Să vorbesc cu ei și să le spun cat de rau mă doare, să le spun că am dat tot ce puteam, insă suflețelul meu nu mai putea să reziste.. eram indurerată și șocată, iar la fel erau si stăpânii mei atunci cand m-au văzut.

  Au luptat impreună cu mine, mi-au sters fața de sângele care continua să curgă din nas și ochi, au stat alături de mine toată noaptea și mi-au oferit toată iubirea din lume, in adâncul meu mă simțeam frumoasă auzind mângaierile stăpânilor, dar știam că am să ii dezamăgesc dacă nu reusesc să câstig această luptă.

Cum m-au pus pe picioare Doctorul Veterinar și Stâpânii mei
  De dimineata la ora 9:00 m-au invelit intr-un prosop și am plecat spre veterinar, acolo unde am să merg in fiecare zi de acum in colo, locul si persoanele care m-au salvat si mi-au oferit incă o șansa, care m-au iubit si m-au facut să mă simt mai puternică ca oricand.. Prima zi a fost ingrozitoare, mi-au făcut injecții anti-inflamatorii, injecții pentru oprirea sângelui și de dilatare a vaselor de sânge pentru că in acea zi nu puteam să respir decat pe gura.
  Doctorul mi-a spus că situatia e gravă, in momentul acesta am:
  -Cerul gurii deformat și căzut pe jumătate făcand spatiu intre cavitatea bucală și cea nazală,
  -Maxilarul dizlocat,
  -Năsucul spart,
  -Sângerari la ochiul drept.

 In continuare lupt și fac progrese masive, doctotul se bucură să mă vadă si este foarte uimit cum pe zi ce trece imi adun puterile. Stăpânii sunt in pragul fericirii când mă văd că pot sa merg, să miaun si să fac pipi la litieră, iar uneori ii surprind si mă duc la ei in brate sa ii iubesc, si torc usor pană adorm.

 Mereu imi spun ca sunt cea mai frumoasă și cea mai puternică pisică si nu ii voi dezamagii!

Continui tratamentul
 Eu nu pot simtii gustul mâncării și nici al apei deoarece nu am voie sa mănânc sau să beau, continui să mă duc in fiecare zi la veterniar unde imi injectează un ser in corp ce ma ține puternică, continui să fac tratamentul de injecții pana se opreste sângerarea, iar apoi voi ajunge pe masa de chirurgie și imi vor suda cerul gurii, și reloca maxilarul, iar apoi voi putea mânca din nou.

 Insă costurile sunt mari, iar stăpânii mei nu iși permit oricat ar incerca,
"te intreb pe tine cititorule, dacă imi poți oferi o șansă la viață și voi mieuna in continuare intr-o lume in care iubirea invinge." -Pupu
  • 14/02
    2019
    1

    Buna, mai jos puteti vedea pasii vietii prin care am trecut: