Sanatate pentru comunitate

de Eugen Cristea
Adauga la favorite
1382
vizualizari
0 lei
din 30,000 lei
Slobozia, Județul Ialomița
Initiator proiect
1 proiect

O scurta prezentare

PROIECTUL CULTURAL  EDUCATIV - SPORTIV
,, TRĂIEŞTE SĂNĂTOS, PENTRU A FI DE FOLOS ŢĂRII ÎN CARE TE- AI NĂSCUT "

 
 
 

Desfasuram acest proiect din 2010 prin voluntariat si cu fonduri proprii si de la comunitatea locala prin castigarea de proiecte depuse la Consiliul judetean. Sumele sunt foarte mici pentru amploarea pe care au capatat-o desfasurarea acestora.  Incercam prin acest demers sa sustinem continuitatea proiectelor. Sustinerea cu orice suma este bine venita.

Cei care doriti sa sustineti in continuare, o puteti face  prin  completarea declaratiei 230 de redistribuire a impozitului pe venit de 2 % , (DESCARCA AICI Declaratia 230)

Prin virament sau direct la  Asociaţia Cultural - Educativ - Sportivă ,, A-Z Men SanaExpert"

Codul de identificare fiscalã : 27750926 Codul CAEN principal de activitate : 8690 ,REGISTRUL ASOCIATIILOR SI FUNDATIILOR : 23 / 2010 Judecatoria Slobozia, Ialomita - Sediul social: Str. Rovine, Bloc 10, Ap.1, parter, Slobozia - Judeţul Ialomiţa

Telefon: 0742177250; Fax 2Mail - 0343 819 492; Cod poştal 920084;  Email - azmsexpert@yahoo.com

 Cont: (IBAN) RON : RO11BRMA0999100070281249   Banca Românească S.A.Suc.Slobozia

Societatile comerciale pot face donatii pe baza de Contract de sponsorizare, iar suma donata poate fi dedusa din impozitul pe profit, in cuantum de 20%.

Daca nu poti sustine financiar  esti o persoana implinita sufleteste daca distribui pe facebok sau alte mijloace la prieteni si cunostinte. Ai liberă alegere sa descoperi ceea ce ți se potriveste cel mai bine.

Voluntariatul nu este remunerat, însă implicarea ta în proiecte și munca depusă te va ajuta să îți lansezi visele, ideile și chiar proiectele tale prin AZMSE.  Este o modalitate eficientă de hrănire a ego-ului și nevoii de recunoaștere, mai ales dacă și tu ești omul care simte mereu nevoia de a da înapoi societății. Pe lângă asta, voluntariatul reprezintă o activitate distractivă care îți conferă un statut social, potrivită pentru tinerii pasionați de artă și frumos.
Și nu uita, voluntariatul este util în CV.

Noi suntem gata să te cunoaștem. Dacă și tu ești pregătit, așteptăm să aplici CV-ul tău AICI.