Primul centru de suport in cancer din Sibiu

de Carmen Chindris
Adauga la favorite
2930
vizualizari
1,425 lei
din 20,000 lei
sibiu,
Initiator proiect
1 proiect
ONG
ONG profil verificat

Asociatia SUS INIMA este o organizatie de caritate nonguvernamentala, infiintata in Sibiu, avand ca scop sprijinirea persoanelor afectate de cancer, atat a celor diagnosticate, cat si a familiilor si ingrijitorilor lor. Ne dorim ca nimeni sa nu treaca singur prin cancer.

Vom infiinta, cu ajutorul dumneavoastra, primul centru complex de consiliere și suport pentru pacienții oncologici din Sibiu. In centrul Sus Inima, vom organiza grupuri de suport, prezentari, conferinte, workshop-uri, vom implementa proiecte care prevad preventia si detectarea timpurie a cancerului, cursuri de nutritie si terapii complementare.

Ne dorim ca toate serviciile noastre sa fie gratuite pentru oricine ne trece pragul. Am plecat de la premiza ca toti, intr-un fel sau altul, suntem afectati de cancer. Indiferent ca am avut sau avem in familie, ca avem un prieten sau chiar o cunostinta, suntem toti afectati. Astfel, speram ca fiecare ( care isi doreste) sa poata sustine deschiderea centrului nostru, al tuturor. Avem nevoie de orice donatie, de orice donator. E momentul sa fim unul pentru toti, si toti pentru unul. SUS INIMA!

 

 

 • 17/02
  2019
  2
 • 17/02
  2019
  1

  CANCERUL este o boala crunta. Din pacate, nu toate persoanele afetate au posibilitatea sa plateasca tratament specializat, si de calitate. Noi, SUS INIMA, consideram ca, indiferent de religie, situatia materiala, sau varsta, fiecare persoana ar trebui sa primeasca aceleasi instrumente de sprijin. 

  Pentru asta, avem nevoie de ajutorul tau. DONEAZA acum!