Pentru Andrei, un tânăr frumos

de Ștefan-Alexandru Stancu
Adauga la favorite
2188
vizualizari
1,400 lei
din 1,000 lei
Râmnicu Vâlcea,

Initiator proiect

1 proiect

No Shave November 2019 este despre a dona banii pe care i-am folosi într-o lună pentru îngrijirea bărbii către o cauză socială.

Așadar, cine se bagă? Suntem deja o mână de oameni. Vă aștept să vă alăturați cauzei noastre pe care o voi prezenta mai jos.

Despre Andrei

Andrei este un tânăr frumos, cu visuri mărețe, după cum un tânăr ar trebui să aibă. Mâine, pe 25 noiembrie este ziua lui. Împlinește 20 de ani și ce frumos ar putea fi la 20 de ani!

Totuși, în urmă cu puțin timp a primit un diagnostic drastic – cancer la nivelul călcâiului drept (Condrosarcom Calcanean Drept).

Andrei Oteșanu, din orașul Brezoi, județul Vâlcea, este student al Facultății de Limbi Străine din Sibiu. La începutul lunii octombrie a fost operat pentru extirparea tumorii, însă perioada de refacere nu a fost deloc favorabilă. În urma unor analize efectuate zilele trecute s-au evidențiat adenopatii la nivelul regiunii popliteale dreapta si abdomino-pelvine.

Atât e de frumos la 20 de ani și de ziua noastră cu toții ne dorim atât de multe! Andrei însă nu-și dorește acum decât să poată să se bucure de viață în continuare.

El are nevoie de investigații suplimentare atât în țară, cât și în străinătate, lucruri care depășesc posibilitățile materiale ale familei sale.

 

Rămâne o întrebare.

Ce cadou mai bun există la 20 de ani decât șansa la viață?

 

Suma pe care ne-am propus să o strângem e orientativă și nu suficientă pentru toate investigațiile necesare. Dar sperăm să acoperim cu ajutorul oamenilor ca tine măcar un minim din ceea ce este nevoie pentru Andrei!