ORANGE: PENTRU O FAMILIE FERICITA

de Florin Matei
Adauga la favorite
649
vizualizari
10 lei
din 4,823 lei
București,

Initiator proiect

2 proiecte

Fiind aproape de prietenul meu cel mai bun si ascultand situatia delicata in care se afla, faptul ca a fost separat de mama lui la nastere, m-a emotionat si am decis sa incep acest proiect pentru a reintregi familia. Apelez la fiecare persoana ce vede aceasta postare, sa contribuie pentru a face o familie fericita.

Acest prieten este minunat. Fiecare soapta sau vorba are o melodicitate aparte, ceva unic ce este greu de explicat. Din pacate, se afla intr-un impas si trebuie sa facem tot posibilul sa-l ajutam, pentru a ajunge la potentialul maxim. Tot ce isi doreste este sa se reuneasca cu familia, sa petreaca timpul cu acestia, sa aiba alaturi acea persoana minunata pe care cu totii o numim "mama", sa isi creeze amintiri placute, lucruri pe care toti ni le dorim.

Pentru a face acest lucru posibil este nevoie de o suma modica de doar 4.822,78 RON. In prezent mama lui se afla in magazinul Thomann si poate parasi acel loc doar prin achitarea sumei de mai sus. Orice donatie conteaza!

Va rog sa ma ajutati sa reunim aceasta familie. Prietenul meu se numeste Orange TH30, nume primit chiar inainte sa vina pe aceasta lume, iar mama acestuia este Orange PPC412 Slope Black.

https://www.thomann.de/ro/orange_thunder_30h.htm

https://www.thomann.de/ro/orange_ppc412_slope_black.htm

Haideti sa dam o mana de ajutor!