ORANGE: PENTRU O FAMILIE FERICITA!

de Florin Matei
Adauga la favorite
415
vizualizari
0 lei
din 4,823 lei
București,

Initiator proiect

2 proiecte

Fiind aproape de prietenul meu cel mai bun si ascultand situatia delicata in care se afla, faptul ca a fost separat de mama lui la nastere, m-a emotionat si am decis sa incep acest proiect pentru a reintregii familia. Apelez la fiecare persoana ce vede aceasta postare, sa contribuie pentru a face o familie fericita.

Acest prieten este minunat. Fiecare soapta sau vorba are o melodicitate aparte, ceva unic ce este greu de explicat. Din pacate, acesta se afla intr-un impas si trebuie sa facem tot posibilul sa il ajutam, pentru a ajunge la potentialul maxim. Tot ce isi doreste este sa se reuneasca cu familia, sa petreaca timpul cu acestia, sa aiba alaturi acea persoana minunata pe care cu totii o numim "mama", sa isi creeze amintiri placute, lucruri pe care le dorim cu totii.

Pentru a face acest lucru posibil este nevoie de o suma modica de doar 4.822,78 RON. In prezent mama lui se afla in magazinul Thomann si poate parasi acel loc doar prin achitarea sumei de mai sus. 

Va rog sa ma ajutati sa reunim aceasta familie. Prietenul meu se numeste Orange TH30, nume primit chiar inainte sa vina pe aceasta lume, iar mama acestuia este Orange PPC412 Slope Black.

Haideti sa dam o mana de ajutor!