OPERATIA lui ROCKY, catelul paralizat

de Adina Marioara Stetca
Adauga la favorite
4235
vizualizari
1,310 lei
din 1,300 lei
Baia Mare, Județul Maramureș
Initiator proiect
4 proiecte
ONG
ONG profil verificat

ROCKY, catelul paralizat, e singura bucurie si familia unei doamne in varsta!
Am aflat despre cazul lui cand o cunostinta i-a intalnit in cabinetul veterinarului, unde plutea disperarea. Optiunile pentr Rocky erau fie prea sumbre, fie imposibil de realizat financiar, stapana lui traieste dintr-o pensie de 400 lei din care nu si-a putut achita nici macar factura de gaz si va fi deconectata, cu toate astea, a spus printre lacrimi ca si-ar vinde televizorul din casa pt. a-l salva pe Rocky!

Rocky, metis teckel, 7 ani, a paralizat in urma cu aproximativ 2 luni.
S-a suspectat o hernie de disc dar pentru confirmare si localizare, era nevoie neaparat de RMN. Acesta se face doar la Bucuresti, acesta fiind primul obstacol major, deoarece doar drumul de la Baia Mare la Bucuresti e 300 lei si 2 zile petrecute pe drumuri iar RMN-ul... 750 lei pt un segment de coloana. Iar daca RMN - ul releva ceva care poate fi rezolvat chirurgical, ar urma o operatie care costa 1200 lei, cheltuieli pre si post-operatorii inca aprox 200 si recuperarea care poate fi partiala, totala sau... inexistenta. Un total de costuri de 2450 lei minimum si o persoana si o masina care sa il transporte, pareau in acel moment imposibil de realizat.

Cu toate ca simtul realitatii ar fi dictat eutanasierea lui, sansele de recuperare fiind incerte iar costurile, enorme, am inteles situatia disperata in care am putea sa ne trezim cu totii la un moment dat si am decis sa incercam sa promovam cazul lui Rocky, pentru a putea fi ajutat, daca fizic acest lucru va fi posibil.

Cel care l-a intalnit si a facut apoi public cazul lui, s-a oferit voluntar sa il transporte la Bucuresti, o alta familie si-a oferit masina personala in acest scop iar noi am apelat la prietenii nostri, iubitori de animale, cu ajutorul carora am reusit sa strangem suma necesara primei faze, RMN-ul.
Multumiri pe aceasta cale inca o data d-nelor care i-au venit in ajutor lui Rocky, precum si stapanei sale!

Cu RMN-ul efectuat am ajuns acum la a doua faza, cea in care stim unde este problema, are 2 hernii de disc, asupra carora se poate interveni chirurgical iar sansele de recuperare sunt de 50%.  Din nou, o incertitudine mare si un cost major.
Avem insa increderea ca daca sunt suficiente persoane care afla de cazul lui si care se pot lipsi de cate 10 lei, am reusi sa strangem pentru el suma necesara operatiei (mai avem nevoie de 1300 lei) si atunci omeneste, va fi facut  tot ce este posibil!

Cu speranta in inimi, multumim anticipat pentru orice suma!!!
De asemenea, multumim din suflet in numele lui Rocky pentru donatiile care au facut posibile investigarea lui in Bucuresti
- d-na Oana-Maria P. - 100 lei pt Rocky, si o donatie de 200 lei pentru stapana lui
- d-na Mariana R. - 300 lei
- d-na A. 40 lei
- dl. Radu V. - 300 lei
- d-na Emese G. - 133 lei
- d-na Draga C - 278 lei
insemnand 1151 lei, din care s-au cheltuit 750 RMN si 300 benzina, raman 100 pt analizele de sange preoperatorii la care mai  trebuie sa adunam 1200 pt operatie si inca 100 pentru costurile pre si postoperatorii.

 

 

 

 • 20/04
  2016
  4

  Prima zi dupa operatie. Are tratament injectabil si pastile pt acasa, maine va mai fi consultat din nou s-apoi urmeaza sa asteptam cu nerabdare <3

 • 19/04
  2016
  3

  Cu sufletul plin plin plin de bucurie,
  anuntam ca avem TOTI banii iar Rocky este in operatie!!!
  Asteptam vesti acum.


  Multumiri din suflet, Marius Taylor si Rocky al sau, si contribuabilului Anonim, astea sunt ultimele doantii care au completat suma necesara!!
  Multumiri din suflet tuturor care au donat, prin platforma SPRIJINA, zilele trecute:
  lui Marci, Andreei Pribilean, Ancai Priceputu, Anei Teodorescu, Olimpiei & Szilard, d-nelor Gönczi Piroska, Blagu Irma, d-lui Forgaci Eduard, Oliviei Rotar si tuturor care au optat pt. anonimat, iar din afara platformei, d-nei Dagmar Müller (40 lei) si Pop Oana (100 lei) pt operatie iar d-na  Draga C. a donat 138 pentru d-na Elvira, stapana lui Rocky!

  Multumiri din suflet celor care au donat pentru ca el sa poata face RMN-ul la Bucuresti, 
  - d-na Ileana P - 100 lei pt Rocky, si o donatie de 200 lei pentru stapana lui
  - d-na Mariana R. - 300 lei
  - d-na A. 40 lei
  - dl. Radu V. - 300 lei
  - d-na Emese G. - 133 lei
  - d-na Draga C - 278 lei
  -----------------------------------------------
  Cheltuieli:
  RMN - 750
  Drum Bucuresti: 300 lei
  Analize si consultatie preoperatorie: 150 lei
  Operatie: preconizat: 1200
  Tratament postoperator: ? (inca nu stim costurile)dar avem 200 lei disponibili pt tratament postoperator.
  In cazul in care va ramane o mica suma neutilizata, ii vom cumpara hrana buna pt perioada de recuperare.

 • 18/04
  2016
  2

  Multumim din suflet, Marci, Andreea Pribilean, Priceputu Anca pentru donatiile pentru Rocky!!

 • 17/04
  2016
  1

  Multe multe multumiri Anei Teodorescu, Olimpiei & Szilard, d-nelor Gönczi Piroska, Blagu Irma, d-lui Forgaci Eduard, Oliviei Rotaru precum si celor care au ales sa ramana anonimi!
  Multumita acestei reactii pozitive si rapide, Rocky va putea fi operat la inceputul saptamanii viitoare!!!
  Un gand bun tuturor!!!