O sclipire de viata pentru Rafael

de Ana Maria Zidaru
Adauga la favorite
1044
vizualizari
300 lei
din 10,000 lei
Cluj-Napoca,

Initiator proiect

1 proiect

Dragilor, scriu intr-o seara linistita pentru unii, si extrem de dureroasa pentru altii. Este cazul lui Rafael Iacob, un prieten drag cu un suflet bland, luptand zi de zi pentru VIATA sa. Suferinta sa inumana si imobilizarea la pat au facut sa nasca speranta,inspiratie si viata pentru altii datorita scrierilor sale izvorate din inima transpuse in sute de paginii. 

Povestea sa trista a inceput acum 5 ani ,trecand de la o stare de sanatate excelenta la probleme serioase de sanatate.De la un sportiv de performanta a ajuns sa nu se poata misca, ba chiar orice miscare sa ii fie insuportabila.In urma unui RMN a fost diagnosticat cu Scleroza multipla.Din pacate tratamentul medicamentos nu a ajutat la imbunatatirea starii sale de sanatate,ci din contra. In acelasi timp, analizele au iesit pozitive la boala Lyme si toxoplazmoza,boli care explicau starea in care se afla, insa medicii sustin in continuare diagnosticul Scleroza multipla. Datorita faptului ca nu s-a putut deplasa aproape deloc,muschii i s-au atrofiat , asfel incat nu se mai poate misca deloc. Cu ajutorul unei persoane deosebite a reusit sa gaseasca o clinica particulara in Bucuresti,in cadrul careia i se aplica niste tratamente care ajuta la refacerea masei musculare. Clinica este dispusa sa acopere costul tratamentelor, tratamente care trebuie facute pe o durata mai lunga de timp. E de precizat ca tratamentul urmat la Bucuresti in cadrul clinicii a facut sa ii diminueze foarte mult durerile si sa poata face primii pasi spre noul drum in viata sa.

Din pacate ,in momentul de fata se afla in imposibilitatea de a continua aceste tratamente la clinica,din cauza problemelor financiare. Chiria pe care trebuie sa o plateasca la Bucuresti,precum si persoanele care trebuie sa il ajute (o doamna care sta zilnic cu el si un tanar care il ajuta cu deplasarea la clinica)implica niste costuri care nu are cum sa le suporte de unul singur. Suma lunara pe care trebuie sa o cheltuie este de 500 euro/luna, bani de care nu dispune din cauza circumstantelor.

Orice suma sau distribuire a povestii sale  sunt binevenite. 

Contul IBAN in care se pot depune bani este RO24BTRLRONCRT0093947702- cont LEI, deschis la Banca Transilvania, pe numele lui Iacob Rafael Daniel.

Va indemn pe toti sa il incurajam in lupta sa dupa cum ii este cu putinta fiecaruia dintre noi. E nevoie atat de putin pentru ai reda sclipirea de viata : ganduri bune, rugaciune si un efort financiar minim din partea noastra . 

Multumesc tuturor