Luptatori, alaturi de Ionut - 2017

de Vasile Vlasin
Adauga la favorite
31216
vizualizari
7,759 lei
din 20,000 lei
Sighetu Marmației, Județul Maramureș
Initiator proiect
13 proiecte
ONG
ONG profil verificat

Alături de Ionuț și în 2017 

În urmă cu 8 ani, la naștere, Ionuț a fost declarat mort. Ulterior medicii au constatat ca el se luptă să trăiască si i-au acordat îngrijiri medicale prelungite.

Din nefericire, diagnosticul lui Ionuț este destul de complex și descurajator: paralizie cerebrală infantilă stadiul III GMFCS, stadiul III MACS, terapareză formă spastic-diskinetică, retrad psihic și de limbaj, epilepsie. Însă părinții lui Ionuț, Ileana și Ghiță Dobroschi, nu sunt descurajați și duc această luptă, alături de Ionuț, de peste 8 ani...

Spitalul si centrele de recuperare sunt pentru familia Dobroschi a doua lor casă. Ionuț a avut 4 operații și trebuie să urmeze sesiuni de recuperare, de câte 2 săptămâni în fiecare lună, la Alba Iulia, Hunedoara, Buziaș sau la Barcelona, în Spania. Pentru aceste sesiuni de terapii de recuperare, în anul 2016 am plătit peste 12.000 de EURO, cea mai mare parte a acestei sume provenind din donațiile Dumneavoastră.

E foarte important că în urma sesiunilor de recuperare, Ionuț face progrese vizibile. Pentru el există o șansă enormă, ca în cadrul Centrului Medical ESSENTIS din Barcelona, să continue terapiile începute în anul 2016 și în urma cărora Ionuț a reușit să facă PRIMII PAȘI.

Pentru că merită. Pentru că e un luptător. Pentru că noi, cei sănătoși, putem să îi oferim această șansă!

 

Cei care doriți să îl susțineti în continuare, o puteți face:

cu CARDUL BANCAR, aici, în dreapta paginii sau

puteți trimite un SMS cu valoare de 10 EUR din rețeaua Orange și Vodafone

sau prin virament sau direct la orice agentie CEC Bank, în conturile:
RO43 CECE MM 2530 RON 0680 875 - cont în lei
RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 - cont în euro - cod BIC (Swift) CECEROBU sau CECEROBUXXX
Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate - 
Cod Fiscal 9373178

Pentru depunere la ghiseul CEC Bank e suficient să spuneți Codul Fiscal 9373178 

Societatile comerciale pot face donații pe baza de Contract de sponsorizare, iar suma donată poate fi dedusă din impozitul pe profit, în cuantum de 20%.

 • 19/04
  2017
  1
  6.000 de lei donați prin SMS sau cu cardul bancar, pe platforma sprijina.ro
   
  În zilele de sărbătoare care au trecut, 2 persoane și-au amintit de Ionuț, care are mare nevoie de ajutorul nostru, și au donat 10 Euro, respectiv 50 de lei.
  Am reușit să atingem un prag important, de 6.000 de lei, din 20.000 necesari.
  Ar fi nevoie ca 310 persoane sa trimită câte un SMS și problema ar fi rezolvată.
  Vreau să cred că, pe lângă cei care au donat deja, mai sunt 310 persoane în grupul nostru, care pot și doresc să investească 10 Euro în vindecarea lui Ionuț.
   
  Pentru că metoda cea mai preferată este prin SMS, vă reamintesc 3 detalii importante de care trebuie sa țineți cont la trimiterea mesajului:
  1. Primul mesaj trebuie să fie SPRIJINA 828 numele dvs. - ATENȚIE MARE: sprijina cu a, nu cu ă și cu spațiu între cuvinte și 828
  2. Mesajul al doilea, de confirmare, este SPRIJINA DA, nu doar DA. Scrie asta și în mesajul pe care îl primiți, dar unii din grabă nu veți observa.
  3. SMS-ul funcționează doar din Vodafone și Orange
   
  Transmiteți mesajul acesta și prietenilor voștri...
  Vă mulțumim din suflet!