Luptători, alături de Ionuț

de Vasile Vlasin
Adauga la favorite
9026
vizualizari
21,790 lei
din 15,000 lei
Sighetu Marmației, Județul Maramureș
Initiator proiect
13 proiecte
ONG
ONG profil verificat

Ionuț se luptă pentru viață

În urmă cu 7 ani, la naștere, Ionuț a fost declarat mort. Ulterior medicii au constatat ca el se luptă să trăiască si i-au acordat îngrijiri medicale prelungite.

Din nefericire, diagnosticul lui Ionuț este destul de complex și descurajator: paralizie cerebrală infantilă stadiul III GMFCS, stadiul III MACS, terapareză formă spastic-diskinetică, retrad psihic și de limbaj, epilepsie. Însă părinții lui Ionuț, Ileana și Ghiță Dobroschi, nu sunt descurajați și duc această luptă, alături de Ionuț, de peste 7 ani...

Spitalul si centrele de recuperare sunt pentru familia Dobroschi a doua lor casă. Ionuț a avut 4 operații și trebuie să urmeze sesiuni de recuperare, de câte 2 săptămâni în fiecare lună, la Alba Iulia. Fiecare sesiune implică costuri de aproximativ 3.000 de lei. Pentru că familia nu reușeste să câștige acești bani, Ionuț nu poate să meargă la recupereare decât o dată la 3 luni.

E foarte important că în urma sesiunilor de recuperare, Ionuț face progrese vizibile. Acum, pentru el există o șansă enormă, ca în cadrul Centrului Medical ESSENTIS din Barcelona, unde este programat în data de 28 Februarie 2016.

Am decis să demarăm această campanie, pentru a strânge suma de 3.500 de EURO necesară deplasării și spitalizării lui Ionuț.

Pentru că merită. Pentru că e un luptător. Pentru că noi, cei sănătoși, putem să îi oferim această șansă!

 • 18/03
  2016
  1

  Dupa Barcelona, Ionut s-a intors "alt om". Progresele sunt vizibile.
  Aceasta minune nu ar fi fost posibila fara mobilizarea voastra, a tuturor.


  Si pentru ca unii m-ati intrebat ce face Ionut in viitor si ce nevoi mai are, postez aici programul lui de tratament si recuperare, pentru anul 2016.

  Cei care doriti sa il sustineti in continuare, o puteti face online, aici:
  https://destine.sprijina.ro/cauze/luptatori-alaturi-de-ionut
  sau prin virament sau direct la orice agentie CEC Bank, in conturile:
  RO43 CECE MM 2530 RON 0680 875 - cont in lei
  RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 - cont in euro - cod BIC (Swift) CECEROBU sau CECEROBUXXX
  Titular cont: Asociatia pentru Educatie si Caritate CIF 9373178

  Societatile comerciale pot face donatii pe baza de Contract de sponsorizare, iar suma donata poate fi dedusa din impozitul pe profit, in cuantum de 20%.