Denisa si depresia

de Denisse Oana Rădoi
Adauga la favorite
5295
vizualizari
826 lei
din 2,500 lei
Tecuci, Județul Galați

Initiator proiect

1 proiect

Mă numesc Denisse Oana Rădoi și sufăr de depresie de 15 ani.

"Viața mea nu îmi mai aparține ci e aceea a unui robot lipsit de vitalitate sau sentimente.

Multă lume m-a condamnat pentru că am apelat la această soluție de acoperire a cheltuielilor. Dar cert este că nu am putut păstra niciodată un job din cauza simptomelor, uneori extreme, ale bolii. Nu doresc să mă plâng. Dar acum doi ani am atentat la propria viață pentru că datoriile începuseră să mă sufoce. Sunt de 5 ani în Anglia, am crezut că aici pot să maschez mai ușor faptul că sunt depresivă dar nu este așa. Puterea de muncă și de viață lipsește și aici. Am decis să mă întorc în țară. Sinceră să fiu, nu știu ce va urma, nu mai îndrăznesc să sper la ceva, cert e că banii strânși, oricâți ar fi, mă vor ajuta să rămân la suprafață o perioadă mai lungă sau mai scurtă."

Asta scriam acum 2 ani pe această platformă dar n-am avut curajul de a publica și iniția o cauză pentru mine. M-am considerat mereu o persoană puternică deși boala mă afecta pe cele mai monstruoase căi. Acum, în urma unei spitalizări, mi-a fost mărit tratamentul și pare că sunt mai bine. Așa că am găsit curajul de a cere ajutor.

Menționez că venitul meu lunar este de 870 de lei, constând în pensia de invaliditate (520 lei) și indemnizația de handicap accentuat (350 lei).

Vă mulțumesc.

 

 

 

 • 05/05
  2018
  3

  Mulțumesc din suflet Mariei Anițan și Susținătorului Anonim care, deși nu mă cunosc, au făcut acest gest. Vă doresc să fiți răsplătiți pe măsura mărinimiei dvs.

 • 05/05
  2018
  2

  Mulțumesc tare mult, Carmen și Marius, e bine să te știi susținut! 

 • 04/05
  2018
  1

  Mulțumesc din inimă, Andrei, să mă fac bine e cel mai important lucru din viața mea!