LUPTA ANALFABETISMULUI- O BIBLIOTECA INTERACTIVA

de Denisa Marcu
Adauga la favorite
515
vizualizari
0 lei
din 250,000 lei
Sâmbăta de Sus,

Initiator proiect

1 proiect

Studiu. 42 % dintre români sunt analfabeți funcțional, cum putem schimba acest aspect?

Stau în bănci ore înşir şi învaţă pe de rost definiţii, formule şi alte lucruri pe care nu vor şti apoi să le folosească niciodată. Mai copiază la un test, pentru că ştiu să citească, mai beneficiază de indulgenţa profesorilor şi trec clasa, an după an. Sunt analfabeţii funcţional, al căror număr tot creşte.

În momentul de faţă e 42% procentul elevilor care ţin de analfabetism funcţional, adică sunt elevi care nu sunt capabili să facă raţionamente elementare, nu ştiu să folosească operaţiile matematice elementare când se confruntă cu o situaţie din viaţa de zi cu zi”, a spus Cristian Hatu,preşedintele Centrului de Evaluare şi Analize Educaţionale.

In aceasta incapere se vor desfasura diferite evenimente culturale astfel incat sa fie accesibile de catre diverselor categorii sociale.

Proiectul ''noua biblioteca interactiva'' va fi implementat in judetul Brasov, pentru a realiza ceea ce ne-am propus avem nevoie de orice fel de sprijin/donatie chiar si de 1 Leu, doar daca o sa fim uniti, o sa reusim sa realizam ceea ce ne dorim cu adevarat!

Copiii care nu au posibilitatea sa isi continue studiile, pot studia in aceasta structura GRATUIT, cu conditia sa nu deterioreze cartile sau aparatele tehnologice. Dorim sa traim intr-o tara demna, intr-o tara in care sa nu mai acceptam ceea ce ni se impune, ci sa fim capabili sa luptam si mai ales sa GANDIM cu propriul cap!

Pentru orice fel de detaliu ma puteti contacta! E-mail  nouabibliotecainteractiva@yahoo.com

CONT BANCAR: RO37BRDE330SV89396683300