LORENA MODORAN

de Andrei Nicolae
Adauga la favorite
656
vizualizari
40 lei
din 95,000 lei
București,

Initiator proiect

2 proiecte

Campanie începută la data de 04.05.2018

Nume: Modoran

Prenume: Lorena Valentina

Vârsta: 14 ani

Suma necesară: 20.000 de euro

Diagnostic: Arsuri grave pe 29% din suprafața corpului

Operațiile și transplantul cu celule stem, vor fi efectuate la Liv Hospital.


Povestea unei tinere luptătoare!

Lorena Valentina Modoran, este o prințesă de numai 14 anișori, mult iubită de familie și prieteni.

Din nefericire, la începutul lunii ianuarie 2018, fetița a trecut printr-o cumpănă care îi putea curma viața. Era acasă cu surioara ei, iar Lorena a vrut să aprindă focul în sobă și a aruncat cu benzină. Bidonul s-a aprins și a luat foc. De frică, a pus un halat peste bidon, moment în care s-a produs explozia. Lorena a luat foc, explozia a aruncat-o din bucătărie, s-a tăvălit pe jos pentru a stinge focul, însă a suferit arsuri grave pe 29% din corp. A fost transportată de urgență la spital si stabilizată. După două luni internată la Spitalul de Arși din București, fetița s-a întors acasă și de atunci caută soluții pentru a scăpa de urâtele cicatrici care i-au rămas în urma accidentului.

Tot căutând pe internet despre situații asemănătoare, a găsit pe un site cazul unei fetițe pe nume Sarrah Anton, o fetiță de numai doi ani, de asemenea, a suferit un accident în urma căruia firavul ei corp a suferit arsuri grave în proporție de 40%. Micuța a suferit mai multe operații la Liv Hospital din Istanbul, a făcut transplant de celule stem pentru regenerarea țesutului, iar în prezent rezultatele sunt remarcabile. În urma discuției pe care a purtat-o Lorena cu mama Sarrei, tânăra a decis să urmeze același tratament, însă costurile operatorii, transplantul cu celule stem și cazarea se ridică la 20.000 de euro, bani pe care familia Modoran nu îi are.

Noi suntem singura speranță ca Lorena să redevină un adolescent normal!

Haideți să-i întindem o mână de ajutor!


 Donează 2€ trimițând un SMS la 8832 cu textul LORENA.

* Numărul de SMS 8832 este valabil în perioada 15 Mai 2018 - 15 Iunie 2018.

Suma alocată cauzei este de 2 Euro, nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament.

În rețelele TelekomOrange și Digi Mobil, pentru cartele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartelele preplătite, în rețeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA.


Numele meu este Andrei, iar astăzi susțin visul unei frumoase adolescente în vârstă de 14 anișori care își dorește foarte tare o carieră în modeling. O cheamă Lorena, iar la începutul acestui an a suferit arsuri pe 29% din suprafața corpului, împreună o putem ajuta să-și împlinească visul, trimite acum un SMS la 8832 cu textul Lorena sau donează pe site-ul Sprijină.Ro, de la sufletul tău mare la sufletul ei mic!