Life Coach Academy sau Succesul Tau in Viata

de Teodor Cionca
Adauga la favorite
2511
vizualizari
70 lei
din 19,900 lei
Arad, Județul Arad
Solutia Pentru Problemele Vietii sau altfel spus "Cum sa treci din Ego in Spirit" pentru a te simti Liber si Fericit in Viata

Initiator proiect

1 proiect

O scurta prezentare

Asa cum am scris in scurta descriere, este vorba despre Solutia la toate problemele vietii noastre si anume procesul trecerii omului din Ego (lipsa sentimentului de libertate, sentimentul de nefericire, omul condus de personalitate, iubirea conditionata, etc ) in Spirit ( sentimentul de libertate, fericire, omul responsabil condus de caracter, iubirea neconditionata, etc)

Ma numesc Cionca Teodor, sunt un spirit care iubeste libertatea, dreptatea si autoeducarea si care traieste intr-un corp fizic de 52 de ani.

Avand darul invatarii, am absolvit Facultatea de Mecanica din Timisoara, profil Inginer TCM( Tehnologia Constructiilor de Masini) si am ajuns sa lucrez 1 an de zile in sistemul comunist, apoi, ca urmare a trecerii la capitalism, am decis sa trec in lumea afacerilor, dominat de sentimentul puternic de libertate.

M-am confruntat cu mine insumi si cu toate problemele vietii din Romania dupa 1989 si cu lipsa de cunoastere si experienta in afaceri. 

Am reusit la nivel de liber profesionist sa am venituri atat cat sa pot supravietui, impreuna cu familia, dar simteam in interior existenta unei persoane care poate mai mult si totodata, exista un "eu" care se lovea de aceleasi obstacole, in calea succesului personal.

Astfel, am oscilat intre angajat si liber profesionist, cautand in timpul liber sa inteleg cine sunt si care este rolul meu in viata, (exceptand ceea ce voiau altii sa fiu), ca sa pot sa ma simt liber si sa creez un venit stabil si acceptabil, in Romania post revolutionara, cu care eu, sa fiu fericit si multumit.

Am cheltuit multi bani pe carti, cursuri si incercari personale de a-mi lua zborul, din munca pentru bani putini, intr-un mediu, in care era foarte multa negativitate, catre visul oricarei persoane, adica, SIGURANTA FINANCIARA, data de venitul pasiv, combinat cu o munca pe care iubesti sa o faci si nu mai conteaza cat castigi din ea lunar, pentru ca venitul pasiv iti acopera toate cheltuielile lunare, conform cu nivelul de trai pe care ti-l doresti.

Asa am invatat lectia singur si anume ca omul, este un spirit intr-un corp, venit in lumea materiala pentru a invata cum sa iubeasca neconditionat alti oameni, adica are de invatat 7 legi fundamentale ale spiritului si cum sa le aplice in viata lui, pentru ca apoi, bogatia materiala sa apara si ea in viata aceasta, iar apoi sa ajute si alti oameni sa-si implineasca visele si dorintele. 

Visul meu este sa invat legile spirituale si sa le pun in practica in viata mea, in primul rand pentru ca ma simt bine atunci cand fac acest lucru si apoi pentru a obtine succesul asa cum mi-l defineste spiritul meu, iar apoi sa-i ajut si pe ceilalti oameni sa obtina ceea ce-si doresc ei in viata, pentru ca am experimentat deja aceasta munca si ma simt excelent cand vad rezultatele ei, la alte persoane.

Sistemul complet pentru realizarea acestui vis maret va fi urmatorul proiect intitulat : Academia Vietii Spirituale Aplicate, acum este vorba de primul pas al acestui mare proiect si anume CERTIFICAREA mea ca si LAW OF ATTRACTION COACH, care este in desfasurare de 1 luna de zile, prin intermediul unei academii private din SUA.

Cu mana pe inima, pot sa le spun tuturor Romanilor de oriunde din lume, ca integrarea in viata lor, a celor 7 legi spirituale este esentiala pentru succesul fiecaruia in viata, asa cum si-l doreste fiecare, iar aceasta meserie de Coach, care este noua in lume, dar si cautata din ce in ce mai mult, o recomand celor care simt in interiorul lor dorinta de continua cunoastere, crestere personala si dorinta de a-i ajuta pe ceilalti sa obtina succesul dorit.

De ce am avea noi nevoie? Si ce vei obtine tu?

Am invatat in final ca ceea ce este scump are si valoare si astfel am ales acest curs teoretic si practic, care se desfasoara pe o perioada de 1an si 6 luni.

Nevoia mea de finantare este de 19.900 RON si doresc sa utilizez acest sistem de comunicare si finantare intre romani, pentru ca:

-echipa finala a Academiei din Romania, va fi formata din 12+1 persoane spirituale si care doresc sa devina Coach in cele 7 domenii ale vietii: spiritual, mental, corp-sanatate, familial, profesional, financiar, social

si

imi doresc foarte mult, sa pot sa-i descopar pe cei 12 asociati, prin intermediul visului lor si a donatiilor lor, precum si sa-i ajutam apoi, pe ceilalti oameni din Romania si din afara, care considera ca dezvoltarea personala este importanta, pentru a avea succes in viata, prin sesiunile gratuite de coaching pe care le voi oferi TUTUROR celor care vor contribui cu donatii.

15000RON, vor sustine plata cursului in continuare( eu am facut deja 2 plati si urmeaza sa o fac si pe a treia pana la inchiderea acestei campanii), iar 3000RON vor fi investiti in crearea siteului pe internet al academiei pentru romani, unde voi posta toate informatiile teoretice, procesele de aplicare a fiecarei legi din cele 7 legi spirituale si "Cum sa-ti pornesti si dezvolti propria afacere de coaching".

Avantajele oferite de mine fiecaruia care face o donatie, va rog sa le urmariti in rubrica RECOMPENSE.

In final doresc sa va multumesc pentru ajutorul acordat si sa va doresc IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR.

Ceea ce aduce rod in viata este APLICAREA A CEEA CE CUNOSTI, PENTRU A AJUTA CAT MAI MULTI OAMENI DE PE GLOB.

In final te rog sa reflectezi la raspunsul urmatoarelor intrebari:

Cati oameni, din Romania, care au probleme in unul sau mai multe din cele 7 domenii ale vietii cunosti ?

Cate Academii din Romania, care rezolva problemele oamenilor in toate cele 7 domenii ale vietii cunosti ?

Ar fi folositor si placut, pentru tine, sa stii ca banii tai, au contribuit la implinirea viselor tale si la implinirea viselor altor oameni din jurul tau ?

Cu stima,

Teodor

MOTTO:

 DEZROBESTE OAMENII, PENTRU A EDUCA SI INALTA !!!

                                                                     NICOLAE IORGA

 • 24/11
  2015
  1

  Cele 7 legi universale, esentiale pentru o viata implinita sunt:

  1. Legea atractiei

  2.Legea creatiei constiente

  3.Legea acceptarii creatiei prin credinta

  4.Legea suficientei si a abundentei

  5.Legea potentialului pur

  6.Legea detasarii

  7.Legea polaritatii

   

  1. Legea atractiei spune urmatoarele:

  -ceea ce gandesti, aceea atragi in viata ta ca experiente de viata. Sau altfel spus, pe ce ganduri te focusezi si ce emotii iti produc aceste ganduri, produc manifestarea in viata ta, a gandurilor si emotiilor pe care te focusezi.

  Deci acum fii constient ce gandesti mai mult zilnic: ganduri pozitive care produc sentimente pozitive si aduc experiente pozitive in viata ta

  sau

  ganduri negative, care produc sentimente negative si aduc experiente negative in viata ta.

  Acum analizeaza si fii constient cine esti la nivel MENTAL:

  -un om care gandeste pozitiv 100%=SFANT=extrem pozitiv

  -un om care gandeste pozitiv ?% si negativ?%= omul obisnuit

  -un om care gandeste 100% negativ=???( numeste=l cum doresti)=extrem negativ

  -un om care nu gandeste=OMUL LEGUMA

  Alege ceea ce VREI SA FII IN VIATA si apoi FII CONSTIENT unde te afli acum, pentru a afla ce e nevoie sa schimbi pt a deveni ceea ce-ti doresti in viata.