Impreuna pentru Adriana -o cursa contra cronometru

de Ionut Cristian Margarit
Adauga la favorite
1695
vizualizari
1,759 lei
din 100,000 lei
București,

Initiator proiect

2 proiecte

 „Orice om - singur - e aşa de puţin, că nici nu-i poţi zice om. Abia toţi oamenii împreună fac un singur om. Oamenii nici nu sunt; este unul singur şi acela suntem toţi laolaltă.” – Lucian Blaga

 

La inceputul acestui an, Adriana Iuliana Pavel, o tanară de doar 24 de ani, din Bucureṣti a aflat că viata ei avea să se schimbe, că boala nu tine cont de varstă, ci mai degrabă apartine hazardului.

Adriana a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer, cancer de limbă (neoplasm limbă).

A fost operată in ţara, a făcut 35 sedinte de radioterapie, a facut sedinţele de chimioterapie, insa rezultatele au fost mai mult decat nesatisfacatoare. Mai mult decat atat, starea Adrianei  s-a agravat, in loc sa se imbunatateasca… Medicii din Romania nu i-au oferit mari sanse.

Cu ajutorul unor oameni deosebiti, cu inima mare, am reusit sa strangem cativa banuti, astfel incat sa o putem trimite pe Adriana la o consultatie la Clinica Medicana din Istanbul-Turcia, condusa de prof.dr Andac Argon. Dupa investigatii amanuntite, medicii ne-au confirmat ca este un caz extrem de dificil, dar ca vor face tot ce sta in puterea umana pentru a o salva pe Adriana. Si se pare ca se tin chiar de cuvant, deoarece Adriana a facut deja 2 cure de chimioterapie si tumora din limba se pare ca raspunde la tratament. Doar ca mai sunt si alte zone afectate si tratamentul necesita efectuarea a inca cel putin 4 cure de chimioterapie. Iar o astfel de cura costa aproximativ 4.000 euro. Deci in total ne-ar mai fi necesari cel putin 16.000 euro pentru cele 4 cure ramase, fara a lua in calcul alte cheltuieli, gen bilete de avion, transfer, etc

 Din păcate posibilitătile financiare ale Adrianei nu ii pot permite sa faca acest lucru si doar impreuna vom putea sa ii acordam aceasta ultima sansa data de Dumnezeu.

Boala avansează rapid si timpul este limitat. Pe 6 august 2018 trebuie sa faca urmatoarea cura de chimioterapie…Iar tratamentele in astfel de situatii trebuie facute strict la 3 saptamani.

Nu ne putem controla destinul, nu ne putem cumpăra viata si cu sigurantă nu vom reusi să oprim moartea: dar putem fi uniti si sa dam o mană de ajutor, acum si aici.


Orice contribuție este binevenită. Oricat de mica ati considera ca este aceasta, pentru Adriana este deosebit de importanta. Ii poate salva viata!


Cei care vor sa contribuie, pot face donații în contul bancar:


Unicredit Bank – Sucursala Bucur Obor

IBAN: RO87 BACX 0000 0014 2840 3000 ( cont deschis in lei)
Nume titular: Pavel Adriana Iuliana

Cod SWIFT: BACXROBU
Cod BIC: BACX

sau

DONATIE PRIN SMS: 10 EURO

Trimite 'sprijina    1163    numele tau' la

Orange: 7560

Vodafone: 7410

sau

  • prin campania inițiată pe Facebook
  • folosind un Card bancar unde poți opta pentru o  orice sumă dorești
  • pe contul de paypal : paypal.me/CIMargarit
  • în contul de Euro IBAN RO21BACX0000001674066000 (Cod SWIFT: BACXROBU) deschis la Unicredit Bank pe numele Pavel Florentina
  • în contul in Lire deschis in UK:   Sort code: 40-43-65  Account number: 10163643   Deținător cont: Oana Marin

Fie ca donezi, fie ca inviți prieteni sa cunoască aces caz, fie ca distribui pe facebook, te poti alatura luptei Adrianei, luptei noastre! Fiecare zi conteaza!

https://www.facebook.com/ajutorpentruadriana

https://ajutorpentruadriana.blogspot.com/

Doar impreuna suntem mai puternici! Dumnezeu sa va ocroteasca!