Împreună vindecăm!

de Amalia Elena Ilasoaia
Adauga la favorite
22003
vizualizari
3,137 lei
din 20,000 lei
Iași,

Initiator proiect

1 proiect

Se spune că nimic nu e întâmplător în viață, că toate sunt, de fapt, lecții, că Dumnezeu dă omului cât poate să ducă. Eu am învățat de curând că nu există probleme mai mari decât boala. Am înțeles că boala nu ocolește pe nimeni și nu ține cont de nimic. Boala nu a ocolit-o nici pe mama mea.

Mă numesc Ilășoaia Amalia, sunt studentă la medicină în anul 4. Deși învăț despre boală și sănătate de atâția ani, niciodată n-am realizat cu adevărat ce înseamnă pierderea sănătății. Niciodată n-am avut un examen mai greu ca acesta: lupta pentru viața mamei mele! Mama mea a fost diagnosticată la doar 47 de ani cu cancer gastric și metastaze peritoneale, stadiul 4, în urmă cu 2 luni. Vestea a fost bruscă, șocantă, nimic nu prevestea această cumpănă în viața noastră. Se poate spune că boala a fost descoperită întâmplător, dar în stadiu foarte avansat, inoperabilă. După ce diagnosticul a fost sigur, drumul nostru avea să ducă la Viena, unde am găsit o rază de sperantă. Timpul și oamenii trimiși de Dumnezeu ne-au fost de ajutor și mama a început la scurt timp tratamentul imuno-chimioterapic.

Acum a trecut de jumătatea tratamentului, rezultatele sunt din ce în ce mai bune. Nu am fi ajuns aici fără ajutorul prietenilor, al oamenilor care ne cunosc sau nu ne cunosc, care s-au mobilizat într-un mod impresionant pentru a ne ajuta să ajungem o data la 2 săptămâni la Viena pentru curele de imuno-chimioterapie. Dumnezeu lucrează prin oameni cu suflet frumos și, atrăgând alături de noi și alți oameni cu astfel de suflet, care încă nu au aflat necazul nostru, reușim să vindecăm împreună ! Sănătatea este neprețuită, recuperarea sănătății pierdute are un preț și încă unul foarte mare.

Suntem pe drumul cel bun, iar speranța noastră nu mai este doar o rază, este o lumină puternică pe care o ținem strâns în brațe. Urmează operația și alte tratamente postoperatorii, precum și investigații, toate mult prea costisitoare pentru noi. Progresele sunt încurajatoare, la fel sunt și sumele adunate de la voi toți! Ne dau speranța că, daca vom continua la fel, vom reuși să strângem suma care să îi permită mamei sa învingă boala!

Cont în EURO: RO67BTRLEURCRT0361987001

Cont în RON: RO20BTRLRONCRT0361987001 Banca Transilvania

Titular: Ilășoaia Amalia Elena