Impreuna pentru Gilia

de Iulia Gilia Chirilov
Adauga la favorite
12431
vizualizari
2,277 lei
din 460,000 lei
Fierbinți-Târg,

Initiator proiect

1 proiect

Impreuna pentru Gilia

Te rog din suflet citeste - i povestea....

"Ma numesc Chirilov Ionela Gilia si sufar de fibromatoza desmoida, mai pe intelesul tuturor mi-au crescut tumori pe intestine. Am fost operata de doua ori de ocluzie intestinala dar la cea de-a treia operatie mi s-a descoperit boala care ma mananca pe interior.

Este o forma de cancer foarte rara care se face in urma mai multor interventii chirurgicale si a cezarianei care am avut-o anul trecut, aducand pe lume micul meu ingeras, Anastasia.

Am urmat tratamente precum chimioterapia si am ajuns deja la morfina, nici un calmant nu isi mai face efectul."

Te rog din suflet sa ii acorzi o sansa, te rog din suflet sa o ajuti sa faca alte interventii chirurgicale pentru extirparea tumorilor, este o fata dintr-o familie modesta are doar 22 de ani si un ingeras de fetita care isi asteapta mama acasa.

Impreuna putem face diferenta, impreuna luptam pentru Gilia si Anastasia, impreuna vom reusi.

 

Cod IBAN: RO16 CECE C001 9463 5966 3411

 

 

 

  Multumim din tot sufletul

 • 06/07
  2018
  3

  Gilia a reusit sa se opereze....e o minune......a fost o operatie grea si lunga, operatia a durat in jur de 6 ore dar...multumita personalului medical si domnului doctor Gilia incepe sa isi revina....vreau sa multumesc din suflet tuturor celor care au fost langa noi si inca o data va rog sa fiti alaturi de noi...Gilia va avea de facut un sir luuuung de analize... fiind un spital privat fiecare zi de spitalizare costa...avem nevoie sa fim uniti inca o data...sperand ca Gilia sa isi revina cat mai repede si analizele sa fie din ce in ce mai favorabile....

  Impreuna putem reusi....impreuna contam!!!!

  Multumesc din tot sufletul si toate cele bune. Ma inclin in fata voastra cu respect....

 • 19/04
  2018
  2
 • 19/04
  2018
  1

  Gilia a plecat spre Suceava, unde va face alte investigatii, alte analize, alte consultatii....

  Ea lupta, lupta pentru viata ei, lupta pentru bebelusul care o asteapta acasa, iar noi pretenii, familia, toti cei care o cunoastem ii tinem pumnii pentru un nou tratament.

  Va multumim celor care sunteti langa noi.... Impreuna vom reusi