Împreună pentru Eliza - lupta cu cancerul

de Elizabeth Cotioraș
Adauga la favorite
3038
vizualizari
2,838 lei
din 50,000 lei
Sfântu Gheorghe, Județul Covasna

Initiator proiect

1 proiect

Plină de optimism și cu planuri de viitor, așa a început Eliza anul 2016, cu toate că aceasta aflase deja că boala cu care s-a luptat încă din 2011  și care părea că s-a vindecat... a recidivat sub formă de metastază pulmonară.

În 2011 Eliza a fost diangnosticată cu „sarcom cu celule clare”, au urmat multiple intervenții în țară și în Ungaria, familia fiind nevoită să-și sacrifice toate economiile. La finalul anului 2015, când Eliza ducea din nou o viață normală și împlinea 18 ani, noi analize aveau să ofere medicilor suspiciuni, astfel că la începutul anului 2016 se confirma că boala a recidivat la plămân, sub diagnosticul de „metastază pulmonară”. La începutul verii Eliza a început tratamentul cu radioterapie și citostatice. La începutul lunii septembrie situația începea să se înrautățească, durerile de braț au început să o deranjeze, în luna octombrie brațul stâng al Elizei nu mai putea fi folosit, cu toate acestea, Eliza s-a prezentat la facultate în Iași, dar a fost nevoită să abandoneze după aproape o lună de cursuri din cuza durerilor.

În luna decembrie situația era deja avansată, astfel s-a lansat campania „Împreună pentru Eliza”, în urma căreia Eliza a ajuns în luna ianuarie 2017  la clinica Anadolu din Turcia, unde a făcut un set de analize, iar în data de 2 martie a sosit și prima cură a tratamentului ce îi va fi administrat odată la 3 sapămâni. Costul unei cure este de 5.500 de euro. În prezent Eliza este imobilizată la pat, find foarte slăbită și având dureri mari.

Din păcate familia și apropiații nu fac față din punct de vedere financiar acestor cure de tratament, singura șansă pentru Eliza venind de la oamenii cu sufletul deschis.

DONEAZĂ pentru Eliza, pentru a-i reda speranța și pentru a o ajuta să se facă bine. 

 • 23/05
  2017
  2

  În dimineața zile de 18 mai 2017, Elizabeth  Cotioraș a pierdut lupta cu boala. Le mulțumim tuturor celor ce ne-au ajutat în această luptă!

 • 23/05
  2017
  1

  În dimineața zile de 18 mai 2017, Elizabeth  Cotioraș a pierdut lupta cu boala. Le mulțumim tuturor celor ce ne-au ajutat în această luptă!