Impreuna pentru Darius

de Cristian Dorin Giurgescu
Adauga la favorite
530
vizualizari
1,100 lei
din 2,000 lei
Bistrița,

Initiator proiect

1 proiect

De ziua mea donam pentru Darius!

Va invit sa faceti donatii cat mai consistente pentru ca Darius sa isi poata continua tratamentul!

Darius are 3 ani si este unul din cei trei copii ai familiei Mihalcia din Bistrita. Acesta sufera de tetrapareza spastica (paralizie cerebrala) si epilepsie. Deși la nastere totul parea sa fie in regula, la scurt timp după aceea Darius a început să plângă foarte mult și să devină agitat. Au urmat noi controale medicale și internări în spitale, timp în care Darius a avut primele crize de epilepsie, ceea ce a făcut ca la spitalul unde începuse recuperarea să nu mai poată fi primit.

Părinții au cautat alte spitale care să-i primească la terapie cu Darius. Au ajuns, în cele din urmă, la un spital din București, unde Darius face recuperare de 2 ani, dar progresele sunt foarte mici: la trei ani, Darius nu merge și nu vorbește. Din surse medicale au aflat că în astfel de cazuri recuperarea până la șapte ani e foarte importantă.

Cum timpul trece foarte repede, Darius având deja peste 3 ani, tatăl lui a decis să plece în Afganistan pentru a aduna bani, iar la sosirea în țară să-l ducă pe Darius la un consult în străinătate și, în funcție de acesta, să înceapă un tratament sau copilul să fie supus unei intervenții chirurgicale. In prezent tatal lui Darius, caporalul clasa a III-a Vasile Mihalcia, a plecat în a doua misiune în Afganistan pentru a face rost de bani pentru tratamentele lui Darius.

Va multumesc anticipat pentru donatii!