Alerg Impotriva Cancerului

de Robert Daniel Cadar
Adauga la favorite
5632
vizualizari
1,597 lei
din 25,000 lei
85
zile ramase

TRIMITE SMS 10 EURO

Trimite 'sprijina    851    numele tau' la

Orange: 7560
Vodafone: 7410
Brașov, Județul Brașov

Initiator proiect

3 proiecte

Inginer, blogger, fotograf si alergator montan, Robert Cadar a sprijinit in ultimii ani nenumarate cauze sociale si proiecte frumoase. Din 2010 este voluntarul pe care si l-ar dori orice proiect, momentan fiind activ in initiative bazate pe voluntariat Plantam fapte bune in Romania de 5 ani, dar si in consiliul de conducere al Fundatiei Rafael din Codlea tot de 5 ani.

In 2014 Robert Cadar era premiat la Gala Oameni pentru Oameni de la Bucuresti, fiind desemnat cel mai activ membru al consiliului director care a atras fonduri si resurse pentru fundatie.

In 2015 a fost diagnosticat cu o boala autoimuna cu care a ales sa lupte prin sport, reunind intr-un club neoficial #alergBrasovul pe toti cei care alearga pe Varful Tampa si in jurul Brasovului.

La inceputul lui 2017 implinesc doi ani de cand alerg si nu voi renunta deloc in ciuda unei forme rare de cancer cu care ma lupt din decembrie 2016. In decembrie am aflat cat de avansata era tumora care crescuse asimptomatic, fara a da semne ca exista.

Operatia de extirpare a tumorii a durat 8 ore, o operatie dificila care m-a scapat de aceasta, totul datorita profesionalismului Conf. Dr. Horatiu Rotar si al echipei sale de la Compartimentul de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala din Cluj-Napoca.

Dupa operatie au urmat doua saptamani in care am ramas internat la clinica din Cluj, am cunoscut aproape toata echipa de acolo, m-am simtit ca intr-o familie, inconjurat de grija lor pentru pacienti.

Din respect pentru ei, pe 9 aprilie 2017, am alergat cu un tricou personalizat cu numele lor la Maratonul International Cluj. Deja m-am intors acasa la Brasov si ma recuperez dupa tratamentul de radioterapie.

Am urmat un tratament de radioterapie de aproape 2 luni  la Cluj, timp in care m-am antrenat de doua ori pe saptamana pentru Maratonul Clujului, cu ambitie asa cum imi place mie sa lupt impotriva acestei boli!

Aceasta lupta nu este una usoara, asa ca orice sprijin din partea voastra este binevenita, in perioada urmatoare urmeaza analize si controale din 2 in 2 luni, iar unele din ele vor fi destul de costisitoare. Sunt in legatura directa si cu medici specialisti pentru identificarea unui tratament adjuvant de prevenire a unei posibile recidive.

Am sa va tin la curent in sectiunea actualizari cu starea mea de sanatate si orice veste venita din partea mea, eu zic ca vor fi doar vesti bune!

Ps. Pentru sumele mai mari de 1.000 de lei se poate descarca/primi contract de sponsorizare direct de pe aceasta platforma.

 • 02/07
  2017
  2

  Noutati la 2 luni dupa tratamentul cu radioterapie, scanare tomograf gat, torace, abdomen si pelvis, toate curate.

  Markeri tumorali in limite normale, deci ok

  RMN-ul la cap curat fara recidive, insa cu aparitie unui anevrism cerebral, voi merge la un consult de specialitate sa vad ce se poate face, nu este o veste pe care o asteptam odata cu acest rezultate.

  Multumesc Scan Expert, Clinicco, Hiperdia, dar si doctorilor: Banu Eugeniu, Gulea Sorin, Sanziana Barbulescu.

  Va imbratisez pe toti!

 • 23/05
  2017
  1

  Buna dragii mei,

  Azi am fost la ORL pentru a vedea ce pot face cu senzatia de ureche infundata pe partea stanga. Urechea arata mult mai bine decat dupa radioterapie, insa tesuturile nu sunt inca complet refacute, chiar pe caile respiratorii prezint inca urme ale radioterapie, deci momentan continui cu un tratament local mai usor. Ii multumesc doctorului Sorin Gulea pentru tot.

  Pe 6 iunie voi repeta CT la gat/torace/pelvis cu substanta de contrast si voi incerca in aceeasi masura sa stabilesc impreuna cu medicii un set de analize de sange pentru a tine sub monitorizare markerii tumorali si alte analize care pot arata orice schimbare.  Tot la inceputul lunii va fi nevoie si de un RMN pentru cap. Eu ma simt bine si asta cred ca este cel mai important.  Multumesc echipei de la Clinicco si ScanExpert pentru sustinere!