FIECARE COPIL ARE DREPTUL LA EDUCATIE

de Cornelia Mitrofan
Adauga la favorite
364
vizualizari
0 lei
din 5,000 lei
BUCURESTI,

Initiator proiect

1 proiect

Fundatia va avea ca obiectiv clar aplicarea de strategii care vor asigura un viitor tinerilor din zonele urbane, cat si din cele rurale, unde exista risc major de analfabetism, strategie ce își propune sa  răspundă nevoii de servicii educaționale, de dezvoltare personala si de pregătire pentru o viață sănătoasă a copiilor si tinerilor.

Vor fi implicati in activitati din toate domeniile de activitate, de la constructii de case pana la constructii de autostrazi, de la industrie pana la agricultura mecanizate, de la comert intern pana la comert exterior, de la intocmirea de proiecte legislative pana la punerea lor in aplicare.

Majoritatea tinerilor parasesc Romania in cautarea unui viitor mai sigur in alte state, in situatia in care toti, dar absolut toti tinerii au deja oportunitati in a-si deschide o afacere sau de a-si pune planurile in aplicare aici in tara, in absolut oricare dintre domenii, de la cercetare la productie, de la agricultura la industrie, in farmaceutica, in sanatate, telecomunicatii, transporturi rutiere, navale, aeriene, tehnologia informatiei, robotica, comert exterior, comunicare si relatii publice, resurse umane, economie mondiala, implementarea legislatiei uniunii europene la nivel national in ce priveste fiscalitatea, dreptul penal si civil, finante/banci, jurnalistica, turism, etc.

Fundatia are obiectivul clar de a ridica nivelul de trai, de bunastare, al fiecarui roman in parte, de a da o sansa tinerei generatii care vine dupa noi sa traiasca in Romania ca cetatean european cu drepturi depline garantate de Constitutie si de un sistem de legi armonizate cu normele europene de drept civil, penal, comercial si fiscal, pentru a putea crea o Romanie puternic industrializata, cu o agricultura mecanizata, o tara viitorului nostru al tuturor.

Scolile vor fi utilate, cu material didactic , creandu-se laboratoare de fizica, chimie, fonice, geografie, informatica, sali de sport, puncte sanitare in fiecare scoli, dotate cu aparatura medical de prim ajutor, psihologi……

 Liceele vor fi de profil, in functie de cerintele de piata ale antreprenorilor care deschid mici fabrici sau manufacturi in domeniul sticlariei, pielarie, paine, lactate, textile, incaltaminte, imbracaminte, mase plastice, combinate de hartie…..

Elevilor le va fi asigurat transportul de la scoala pana acasa dus-intors gratuit, cu asigurarea conditiilor impuse de siguranta rutiera in ce priveste transportul minorilor in regim de trafic.

Manualele scolare vor fi puse la dispozitia elevilor de Ministerul Educatiei si Invatamantului, prin inspectoratele scolare, in mod gratuit pana la nivelul claselor a VIII-a. Va exista aceeasi programa scolara, aceleasi manuale, in absolut toate institutiile de invatamant in asa fel incat absolut toti elevii sa poata beneficia de un sistem de invatamant unitar in zonele rurale, cat si in zonele urbane.

Fundatia ca obiectiv principal are de gand sa ofere tinerilor o sansa de a ramane in tara si de a-si pune in aplicare propriile proieecte, vise si nazuinte. Tinerii sunt viitorul, si ei trebuie sa decida ce se intampla cu tara asta, ei sunt cei care ne vor duce mai departe numele de roman, si cetatean european, cu drepturi depline in tara pentru ei si copiii lor.

Rog distribuiti!

Fiecare copil are dreptul la educatie!

 • 21/05
  2019
  1
  • Părinții sunt primii profesori și au un rol cheie în modelarea personalității copiilor. Este esențial ca familia să-și iubească copiii într-un mod responsabil și să le asigure o creștere sănătoasă.

   

  • Succesul școlar al copiilor este asociat îndeaproape modului în care aceștia sunt tratați acasă. Părinții au datoria morală să inspire copiilor dorința de a învață și încredere în rolul educației.

   

  • Un echilibru între educația acasă și educația în școală este cheia succesului învățării. Rolul părinților nu se limitează doar la educația acasă, ci presupune implicarea lor activă în viața școlii.