Misiunea continuă pentru Tudor și Maria

de Radu-Gabriel Ciocan
Adauga la favorite
1059
vizualizari
0 lei
din 10,000 lei
București, Municipiul București

Initiator proiect

1 proiect

AM PIERDUT, DAR NU RENUNTAM
MISIUNEA NOASTRA CONTINUA PENTRU MARIA SI TUDOR

Echipa Class IT a participat la Bravo, Romania cu un scop nobil, acela de a ajuta o familie. Tudor are 33 de ani si o poveste de viata incredibila. Fost dansator, si-a pierdut un picior in urma unui accident feroviar petrecut acum 8 ani. Se afla pe peronul garii si se pregatea sa mearga la preselectii pentru o trupa de dans. Ghiozdanul aflat in spate s-a agatat de o garnitura de tren, a fost tras sub rotile trenului, a reusit sa isi salveze viata, insa un picior a ramas blocat pe sina, iar ulterior i-a fost amputat. Accidentul nu i-a oprit visul lui Tudor, el luptand in continuare si construindu-si o familie frumoasa.

Tragedia lui Tudor nu era de ajuns. Fetita lui, Maria, a fost diagnosticata cu o problema serioasa de sanatate, riscand sa isi piarda auzul definitiv. Maria a impresionat in mod deosebit echipa Star Team, prin gingasia si modestia sa.

Maria are nevoie de aparat auditiv, iar acum sustinerea noastra financiara conteaza foarte mult pentru aceasta familie.

Sursa video: Antena 1

Am luptat pentru Tudor si Maria. Echipa noastra s-a antrenat timp de 6 saptamani, cate 3 ore in fiecare zi. Roxana, Simona, Cristina, Florin, Radu, Marius, Alex, Ionut, Cristian, Florin G si Radu C. s-au implicat la maximum si si-au depasit propriile limite.

Insa, nu a fost indeajuns pentru a castiga emisiunea si pentru a-i ajuta pe Tudor si pe fiica sa, Maria.

Pentru ca echipa noastra nu a renuntat niciodata, continuam sa luptam pentru aceasta familie si demaram o campanie umanitara pentru a strange suma necesara, alaturi de amiralii nostri. Misiunea noastra merge mai departe pentru cei doi, am pierdut o batalie, dar nu si lupta.

Va rugam sa ne ajutati sa strangem suma de bani necesara pentru a reusi sa schimbam viata Mariei si a lui Tudor! Orice suma donata conteaza!

 

De data aceasta ne dorim sa reusim alaturi de voi!