doresc ajutor financiar pentru o locuinta a 4 copi

de Anca Stratulat
Adauga la favorite
357
vizualizari
0 lei
din 80,000 lei
brasov,

Initiator proiect

6 proiecte

povestea mea 

BUNA ZIUA MA NUMESC ANCA STRATULAT AM 4 COPILASI MINORI SUNT CEI DIN POZA AM RAMAS SINGURA CU EI DEOARECE TATAL LOR A DECEDAT ACU 4 ANI CAND EI ERAU SI MAI MICI PE ATUNCI NOI LOCUIAM CU CHIRIE DUPA CE A DECEDAT TATAL LOR NU AM MAI AVUT CUM SA MA INTRETIN SI SA STAU SA PLATESC SI O CHIRIE ACU STAU IN APARTAMENT LA PARINTI MEI CU 3 CAMERE SUNTEM 4 COPI SI 4 ADULTI DEOARECE MAI AM SI EU NUN FRATE. AM NEAPARAT NEVOIE DE O LOCUINTA PT MINE SI COPI DEOARECE NU MAI PUTEM STA ATATIA INTRUN APARTAMENT MICUT AU NEVIE DE SPATIU LOR MAI ALES CA SUNT SI LA SCOALA. VA ROG DIN SUFLE SA MA AJUTATI SUNT DISPERATA AM FOST LA DIFERITE FUNDATII SI MAM INSCRIS PENTRU AJUTOARE DAR PRIMESC O DATA PE AN DE SARBATORI O CUTIE CU3 HAINUTE SI CATEVA CONSERVE UN COLET CU GREUTATEA DE APROXIMATIV 20 KL . NU STIU UNDR SA MAI MERG SI CU CINE SA MAI VORBESC PENTRU A AJUNGE SA AM SI EU UN LOC AL MEU UNDE SA STIU CA STAU CU COPII IN LINISTE. DE ACEEA PE ACEASTA CALE VA ROG SA MA AJUTATI. VA MULTUMESC ANTICIPAT .  MA PUTETI CONTACTA SI PE ancastratulat12@yahoo.com

O scurta prezentare

Sustinatorii de pe Sprijina Oameni vor fi interesati sa contribuie in favoarea unor cauze umanitare care “construiesc” o poveste credibila.

Povestea este centrul unei campanii de strangeri de fonduri. Daca este vorba despre cauza ta, s-ar putea sa te simti vulnerabil in a expune toate detaliile, dar tine cont de faptul ca impartasind povestea ta cu familia, prietenii si intreaga comunitate vei avea oportunitatea de a beneficia de un suport moral si financiar puternic in jurul tau.

De asemenea, furnizand cat mai multe informatii despre povestea ta, cresti increderea si nivelul de transparenta pentru vizitatori si potentiali sustinatori care vor dona la cauza ta:

  • Daca derulezi o campanie de strangere de fonduri in numele altei persoane, explica cine este beneficiarul si ce tip de legatura ai cu persoana respectiva.
  • Fie ca vorbesti despre tine sau despre beneficiar – povestea trebuie sa fie autentica si transparenta – creioneaza o imagine completa despre situatia ta sau a persoanei apropiate dand sansa ca respectiva cauza sa evidentieze realitatea specifica situatiei.
  • Fii clar, care este obiectivul financiar necesar cauzei si in ce scop vor fi banii utilizati.

Iti sugeram cateva aspecte de care trebuie sa tii cont in aceasta sectiune:

  • Descrie propria campanie de strangere de fonduri si importanta pe care o are pentru tine;
  • Nu uita sa fii cat mai concis, dar in acelasi timp personal, ofera cat mai multe detalii;
  • Explica in detaliu suma de care ai nevoie si cum va fi folosita. Fii cat mai transparent si realist pentru a “construi” o credibilitate puternica.

Alte cai/moduri in care poti fii ajutat

Desi unele persoane nu pot contribui financiar la cauza ta, asta nu inseamna ca nu te pot ajuta (exista si alte mijloace prin care poti fi ajutat):

  • Aminteste-le sa foloseasca instrumentele puse la dispozitie pentru promovare de pe platforma Sprijina Oameni!

Intrebari si raspunsuri (optional si in functie de tipul cauzei)

Stabileste la finalul cauzei tale un set de “Intrebari frecvente si raspunsuri” care vor veni in intampinarea eventualelor nelamuriri aduse de catre sustinatori cu privire la cauza ta.

Inainte de publicare, analizeaza-ti cauza din punct de vedere gramatical si ortografic. Descrie-ti cauza astfel incat sa fie foarte usor de citit si inteles de catre potentialii sustinatori.

Am incercat sa mentionam cele mai importante aspecte pe care iti recomandam sa le atingi pentru a realiza o prezentare cu un continut cat mai transparent si realist.