Donatii pentru achizitia de Echipamente Medicale

de CRISTINA PELES
Adauga la favorite
2705
vizualizari
0 lei
din 135,000 lei
Sfântu Gheorghe, Județul Covasna
Initiator proiect
1 proiect

 

De unde a inceput "povestea" ?

Dragii mei,

In luna Februarie 2016 eram internata in Spitalul din Sf Gheorghe cu copilul pe Sectia Infectioase, diagnosticat cu scarlatina.

Experienta prin care am trecut a fost postata pe pagina mea de facebook in imagini care nu mai necesita explicatii sau alte detalii.

Sectia de copii functioneaza la ora actuala cu dotari mai vechi de 30 de ani desi renovare la cladire s-a facut recent.

Bugetul nu permite spitalului investitii in echipamente si alte dotari.
Daca dotarile de mobilier si igiena sunt sub orice critica, (unele) cele medicale de specialitate lipsesc cu desavarsire.

Am fost foarte frustrata de situatie si asta ma motiveaza sa fac o campanie de strangere de fonduri pentru ca Mamele internate de acum incolo pe acea sectie sa beneficeze de tratament si conditii la un nivel de standard european pentru secolul in care traim.

Am preluat initiativa si am discutat cu conducerea spitalului si cu Doamna Dr. Porumboi Gabriela - sefa sectiei de infectioase copii a Spitalului Judetean de Urgenta Sf. Gheorghe si am stabilit impreuna o lista cu un minim necesar de echipamente si dotarile necesare pentru ca sectia sa functioneze normal.

Am atasat o lista cu echipamentele necesare. (vezi lista aici)

Valoarea estimativa pentru toate echipamentele si dotarile necesare se ridica la suma de 30000 EUR suma pe care vreau sa o strangem imperuna cu toti oamenii care sunt dispusi sa-si ofere sprijinul financiar sau material.

 Asociatia non profit " Peles - pentru acces la sanatate"

Cei care am avut nesansa sa ajungem intr-un spital de stat, am avut ocazia sa vedem cat de deficitare sunt acestea in dotarea cu echipamente medicale, uneori chiar in tehnica medicala de baza.

Asociatia non profit " Peles - pentru acces la sanatate", a inceput o campanie de strangere de fonduri pentru un proiect de dotare cu echipamente medicale a sectiei de copii infectioase de la Spitalului Judetean de Urgenta ''Dr. Fogolyan Kristof'' Sf Gheorghe jud Covasna..

Dorim ca datele sa fie publice si vom afisa lista cu echipamentele dorite si valoarea acestora.
Precum si numele celor care contribuie si sumele stranse, pentru cei care doresc acest lucru.

Dati mai departe !

Trimiteti prietenilor si cunostintelor aceasta cauza si distribuiti pe facebook !

Va Multumesc !