DIN INIMA PENTRU FLORINA

de IULIEA PETRICA
Adauga la favorite
6644
vizualizari
430 lei
din 12,000 lei
București, Municipiul București
BUNA ZIUA FLORINA MIHAELA ESTE UN COPIL CE SUFERA DE O MALFORMATIE CONGENITALA EA ESTE OPERATA DE 5 ORI PE CORD DE LA 9 LUNI AM NEVOIE DE AJUTOR

Initiator proiect

1 proiect

Ma numesc Petrica Iuliea si sunt mama fetitei Florina Mihaela. Aceasta minune de copil a venit pe lume pe data de 14.10.2009. Am fost atat de fericita cand i-am vazut chipul, incat am inceput sa plang. La doua zile de la nastere, doctorii m-au anuntat ca fetita mea este la terapie intensiva si ca sufera de o malformatie congenitala. Am fost distrusa, nu stiam unde sa ma duc, ce sa fac, de unde sa incep... Copilul mult dorit era bolnavior. Dupa ce am iesit din spital, doctorii mi-au sugerat sa ma intorc acasa, deoarece momentan nu aveam nici un fel de solutie pentru problema noastra.

Desi ma simteam descurajata, am inceput sa bat pe la toate usile medicilor cardiologi pentru a solicita ajutorul si sa-mi insanatosesc fetita. Dupa sute de drumuri si usi inchise in nas, am reusit sa ajugem la Targu Mures, unde ni s-au cerut bani ca sa o operez. Sansele de supravietuire erau foarte reduse: de 1%. Am intalnit o doctorita, pe nume Anca Sglimbea care a reusit sa ma ajute sa plec cu fetita in Germania la o clinica din Munchen, specializata pe operatii legate de inima.

 

 

Dupa aproximativ 6 luni, am reusit sa gasim si un doctor care sa se ocupe de Florina, insa aveam nevoie bani sa ajungem la destinatie. Casa de asigurari de aici nu prea si-a facut treaba si am ajuns sa platesc pe acolo tratamente, operatii si altele. Norocul nostru a fost ca oameni cu suflet mare ne-au ajutat atat in Romania, cat si in Germania, pentru a trece peste toate incercarile.

Prima operatie a fost pe data de 08.02.20. A doua zi au deschis-o din nou si a treia zi, pe data de 13.02.2011 i-a fost introdus aparatul ECMO si in zilele urmatoare pana pe data de 04.03.2011, cand au facut ultima interventie. Au urmat zilele de recuperare. Ma intrebam: "Doamne, oare se mai trezeste?" Dupa zile intregi de stat langa ea cu sufletul la gura si privind-o cum nu dadea niciun semn de viata, la un moment dat ii sopteam incontinuu la ureche: "Mami, deschide ochii si priveste-ma!" Am simtit o slaba strangere de mana si lacrimi ce curgeau pe obrazul ei. Atunci mi-am dat seama ca fetita mea lupta pentru viata ei.

 

 

Intr-un final, pe data de 11.05.2011 au externat-o. Ajunse acasa, au urmat zilele de asteptare pentru o noua operatie. Am achizitionat din Germania un aparat ce ii masoara INR-ul in fiecare zi. Aparatul care a costat 1.000 de euro. In functie de acesta ii pot administra tratamentul cu Coumadine, pe care il achizitionez o data la 6 luni din Germania, care costa 500 sute de euro. Incerc sa fac tot posibilul sa ajung la 6 luni pentru control, pentru tratament sau o eventuala operatie ce va urma in curand.

Am sa atasez acestei prezentari si cateva din actele medicale ale copilului. O data la 6 luni, un consult, analizele si un cateter costa 1.000 de euro.

 

 

VA MULTUMESC CA ATI CITIT POVESTEA NOASTRA SI ASTEPT SA MA CONTACTATI LA NUMARUL DE TELEFON 0764-713.396 IN CAZUL IN CARE CONSIDERATI CA ESTE NECESAR SA VA ACORD MAI MULTE INFORMATII CU PRIVIRE LA CAUZA NOASTRA.

 

 

Daca v-a impresionat povestea noastra aveti oportunitatea de a ne sprijini devenind sustinatorii nostrii avand doua modalitati:

- acordand suport financiar care consta intr-o suma stabilita personal de dumneavoastra;

- sau distribuind cauza noastra pe retelele de socializare.

 

 

  • 15/08
    2015
    1

    BUNA ZIUA DRAGI SUSTINATORI VA MULTUMIM SOLEMN CA SUNTETI ALATURI DE NOI SPERAM SA AJUNGEM ACEASTA LUNA IN GERMANIA LA CLINICA DE CARDIOLOGIE LA CARE MERGEM PERIODIC DIN 6 IN 6 LUNI NOI SPERAM SA FIE DOAR UN CONSULT SI PENTRU PROCURAREA MEDICAMENTELOR TESTERELOR SI ACELE NECESARE PENTRU APARATUL COAGUCHEK FLORINA NECESITA SI ALTE OPERATII PENTRU SCHIMBAREA VALVELOR MECANICE SI A PULMONAREI CARE ESTE ARTIFICIALA DAR SPERAM SA MAI MEARGA SI ACEST AN VA MULTUMIM CA SUNTETI ALATURI DE NOI