David .copil din soare

de Ildiko Eva Chezan
Adauga la favorite
4197
vizualizari
200 lei
din 4,000 lei
Oradea, Județul Bihor

Initiator proiect

1 proiect

DAVID CHEZAN

 

David s-a nascut prematur in 12 noiembrie 2011 cu o greutate destul de mica :1900g . Din prima clipa de viata a zambit, a supravietuit si a luptat .

Timpul a trecut ,iar David crestea frumos si aperent normal . la varsta de aproape 2 ani ,brusc , a devenit tacut ,retras si parca se indeparta de aceasta lume . In scurt timp am primit si cumplita veste : autism infantil ! Am trecut printr-o negare , am plans dar ne -am adunat si ne-am mobilizat repede ,iar David a inceput terapiile . De parca nu ne -ar fi fost de -ajuns autismul , au aparut si complicatii : intolerante alimentare ( un regim alimentar special ) , tulburari metabolice progresive , presupuse diagnostice ( analizele sant costisitoare si nu am reusit sa le facem decat partial )

Terapiile specifice sant costisitoare ,alimentatia la fel , iar timpul nu iarta , ceasul nu sta pe loc iar noi santem contra timp .

David e un copil deosebit de inteligent , sensibil , extrem de iubitor , un erou care se straduieste din rasputeri sa razbata prin zidurile groase a autismului , dar are nevoie de sprijin ,fara de care ar fi pierdut .

Progrese exista ! Speranta exista !

Impreuna putem caldi o viata !

 puteti dona pentru terapiile lui David aici sau in contul :

CHEZAN ILDIKO EVA

RO47RZBR0000060015047836

Raiffeisen

 

  • 07/09
    2016
    1