Daruiesc-ziua-de-nastere-Mihaelei

de Marian Cristian Marin
Adauga la favorite
558
vizualizari
602 lei
din 234,875 lei
Bucuresti,

Initiator proiect

3 proiecte

Marian Cristian Marin este numele meu, sunt instructor de grup fitness, antrenor personal și speaker. Anul acesta pe 19 ianuarie împlinesc 31 de ani.

Până la această vârstă, an de an am reușit să atrag alături de mine oameni minunați alături de care mereu am sărbătorit cu cinste și bucurie ziua mea de naștere.

Anul acesta vreau să fac lucrurile diferit, dacă până acum am primit cadouri, recunoștiință, bani, sau multe oportunități, pe 19 ianuarie vreau eu să ofer ziua mea de naștere Mihaelei, sora colegului meu de bancă din liceu.

Mihaela împlinește pe 19 ianuarie 40 de ani și după ce am vorbit acum ceva timp cu fostul meu coleg mi-a povestit despre provocarea prin care trece sora lui, suferind de CANCER LA PANCREAS CU METASTAZE LA FICAT.

Așa că m-am gândit că în loc să primesc cadouri, bani și multe urări, în schimb să îți cer ție să donezi orice sumă de bani dorești.

Banii pe care iî strâng pentru Mihaela o ajută la:

- costurile pentru biletele de avion către o clinică de specialitate din Turcia;

- ședințele de chimioterapie- 2500 euro/ședința;

- analizele pe care le face frecvent;

- montarea unei portcamere care să faciliteze efectuarea ședințelor de chimioterapie;

- ședințe de imunoterapie.

M-am gândit că pentru mine este un mod prielnic să mă bucur că pot oferi sprijin Mihaelei, chiar de ziua mea, dar si a ei, bineințeles cu ajutorul tău, al unei persoane din viața ta sau alături de cei care doar vor să se implice alături de mine.

Cum ne poți ajuta?

Costurile totale sunt de aproximativ 50.000 euro.

Cu ajutorul facebook-ului s-au strans 5389 euro (Link facebook campanie).

Poți sprijni prin apăsarea butonului Sprijină această campanie sau prin trimiterea sumei dorite direct în următorul cont: Cod IBAN: RO28BTRL04701201K01698XX- Marian Cristian Marin

Puteti face donații direct in contul personal al Mihaelei:
RO15 BRDE 441S V070 8713 4410 – CONT IN RON
RO28BRDE 441S V450 6140 4410 -CONT IN EURO

Dacă nu poți contribui financiar ne poți sprijinii cu un share către familia sau prietenii tăi pentru că sigur în lista ta există și alți îngeri păzitori care vor să fie alături de Mihaela de ziua ei de naștere.

Pentru mai multe detalii legat de Mihaela mă poți găsi la:

Dacă suma este depașită, banii sunt folosiți pentru recuperearea Mihaelei.