Dăruiesc ziua de naștere fostei clase de liceu

de Alexandru Gabriel Glod
Adauga la favorite
1022
vizualizari
2,002 lei
din 3,500 lei
Bârlad,

Initiator proiect

1 proiect

Numele meu este Alex Glod, senior trainer, TEDx speaker și bârldean din naștere. Pe 10 Noiembrie voi împlini 30 de ani și vreau să dăruiesc ziua mea de naștere fostei clase de la liceul Mihai Eminescu din Bârlad. Mă leagă multe amintiri de această clasă și recent am fost să mă întâlnesc cu fosta mea digirintă, domna Sava Crina. Mare mi-a fost surprinderea să văd că după 11 ani nu se schimbase mare lucru: aceeași tablă veche, aceeași ușă veche și nici urmă de vreo dotare modernă pentru predare.

Însă noutatea au fost elevii de clasa a 12-a pe care i-am cunoscut în urma unei ore de diriginție petrecute împreună cu ei. Sunt însetați de învățare și dornici să descopere mai multe despre antreprenoriat, noi tehnologii, dezvoltare personală, orientare în carieră și inteligență emoțională.

Așadar am decis să le dăruiesc lor ziua mea de naștere pentru a le dota clasă cu următoarele:

  • 2 Table Whiteboard
  • Markere Whiteboard
  • VideoProiector
  • Ecran de Proiecție
  • Colecție de Cărți relevante pentru viitorul lor

Cu aceste noi dotări, elevii vor putea:

  • urmări discursuri TED, video-uri educaționale sau prezentări PowerPoint în cadrul claselor; 
  • organiza activități extra-curriculare precum proiecții de documentare, grupuri de prezentări în public sau training-uri;
  • descoperi idei și povești noi în colecția de cărți a clasei;
  • folosi tabla într-un mod mult mai igienic și creativ.

Cum ne poți ajuta?

Costurile totale pentru dotările prezentate mai sus ajung în jurul sumei de 3500 RON. 

Poți sprijni prin apăsarea butonului Sprijină această campanie sau prin trimiterea sumei dorite direct în următorul cont: RO75INGB0000999906446084 - Glod Alexandru-Gabriel

Dacă nu ne poți susține financiar, poți dona câteva cărți pe care le consideri vitale pentru educația elevilor de liceu. Ele pot fi romane, colecții de povești și cărți de specialitate deopotrivă, în limba română sau engleză. Nu doar atât, poți da share campaniei pe conturile tale social media și să ne ajuți să ajungem la cât mai multe contribuții la campanie.

Pentru mai multe detalii legat de cum puteți trimite cărți sau despre campanie în general, mă poți contacta în următoarele moduri:

Dacă vom depăși suma propusă, vom strânge în continuare fonduri pentru dotarea mai multor clase din liceul Mihai Eminescu din Bârlad și ne vom asigura că impactul acestei campanii va fi cu atât mai mare.