Sa il ajutam pe Darius!

de Semra Abdula
Adauga la favorite
3942
vizualizari
2,411 lei
din 72,000 lei
Constanta,
Initiator proiect
1 proiect
ONG
ONG profil verificat

Dragii mei,

pentru toti cei care ne cunosc povestea este cunoscuta, pentru ceilalti, o voi prezenta mai in detaliu un pic mai jos.

Pentru cei care ne cunoasteti, revin cu rugămintea la voi, daca puteți ajuta cu oricât de puțin, să îl ajutăm pe Darius sa se faca bine!

Pentru cei care nu ne cunoasteti:

Darius-Mihail, este baiatul Cristinei, prietena mea, probabil cea mai puternica femeie pe care mi-a fost sortit sa o cunosc!

Darius este un baietel de 5 ani si aproape 4 luni, care a venit pe lume grabit, la 7 luni, in Noiembrie 2013. S-a grabit pentru ca asa a fost mai bine, altfel putea fi fatal.

Din pacate, Darius a trebuit sa lupte pentru a-si castiga dreptul la viata, pe care noi, majoritatea, il consideram un bun de drept. A luptat mai bine de doua luni cu diversele probleme ce apar in cazul copiilor prematuri, si a iesit invingator in lupta lui cu problemele prematuritatii si problemele intraspitalicesti.

Apoi, in toti anii sai de viata, sau aproape in fiecare zi, a facut tot felul de terapii, pentru a nu lasa boala sa stagneze. Si a evoluat frumos, dar incet, foarte incet, rezultatele se vad greu la copiii cu tetrapareza, dar ele exista.

Din pacate, mai are un hop de trecut, diagnosticul care a ramas neschimbat inca de cand a venit pe lume este tetrapareza spastica.

Dar Darius, este norocos! Este un luptator si are o mamica ce ar face si imposibilul pentru a-l vedea pe picioarele lui, independent. Asa ca, dupa nopti multe nedormite, mamica a gasit o varianta de tratament care ar putea sa ii ofere lui Darius o parte din vindecare. Transplant de celule stem, de fapt o serie de 5 transplanturi de celule stem.

In acest scop, ma adresez voua, celor cu inima mare, pentru ca, desi suma poate parea mica, este enorma pentru mamica lui Darius.

Pentru cele 5 transplanturi, Darius are nevoie de circa 15000 EUR, pe care eu sunt sigura ca ii putem strange,astfel incat intrun an, un an si jumatate, Darius sa aiba sansa sa stea pe propriile sale picioare!

Cei 15000 EUR sunt necesari pentru calatoriile spre clinica si pt. transplanturile de celule stem.

Oricat de putin vi s-ar parea ca puteti ajuta, va rog ganditi-va ca 1 leu este mai mult decat nimic si ca, un leu al Dvs. poate reprezenta sansa lui Darius la o viata cat mai apropiata de normalitatea noastra.

Dupa transplant, Darius va avea nevoie in continuare de recuperare (kinetoterapie, inot, sau orice alta forma de terapie care ar putea sa il aduca mai aproape de normalitate).

https://www.facebook.com/asociatia.dariusmihail

Pentru cei ce nu pot dona prin SMS, detaliile Asociatiei Darius Mihail sunt:
CIF 34431350
cont bancar RO49UGBI0000402009164RON - Garanti Bank

Va multumesc!

 

 

 • 27/05
  2019
  4

  Ieri dimineata, Darius a revenit din Polonia, dupa al dilea transpplant de celule stem, de data asta intratecal! Astazi sper sa il revad si sa revin cu vesti bune! Va multumim si asteptam in continuare donatii si share la postare! Orice banut conteaza si poate face diferenta!

 • 16/04
  2019
  3

  Prima impresie dupa primul transplant de celule stem: Darius este mai activ, este mai prezent si mai atent! Darius a spus mama, clar, de cateva ori intro singura zi! Va multumim!

 • 10/04
  2019
  2

  Pe 25 Mai, 2019, urmeaza cel de-al doilea transplant de celule stem pentru Darius! De aceasta data direct in maduva spinarii! O noua calatorie, o noua interventie care nu ar fi posibila fara ajutorul vostru.

  Multumesc!

 • 03/04
  2019
  1

  Darius e numai zambet acum ca primul transplant de celule stem a reusit!

  Vor urma insa celelalte patru transplanturi de celule stem si multe, multe proceduri de recuperare.

  Va multumim pentru ajutorul acordat pana in prezent!