Copii au nevoie de noi

de Giorgiana Alina Dinu
Adauga la favorite
386
vizualizari
0 lei
din 1,000 lei
Manasia, Ialomita

Initiator proiect

1 proiect

 

Buna! Numele meu este Giorgiana, am 23 de ani si provin dintr-o familie normala unde nu exista prea mult sau prea putin. Sunt studenta in cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti, Facultatea de Inginerie Industriala si Robotica la master in anul II si de cand eram mica imi doream sa ajut familiile nevoiase. De cele mai multe ori, reuseam acest lucru cu ajutorul liceului unde invatam.
Aceasta initiativa este proprie si imi doresc foarte mult sa reusesc acest lucru, cu sa fara ajutorul dumneavoastra unde tot voi putea face o familie, doua fericita.
Cauza pentru care apelez la voi este aceia de a oferi din putin vostru, unor familii si unor copii din Comuna Manasia, Judetul Ialomita o hainuta, un aliment sau un mic ajutor financiar. Fiecare banut oferit de dumneavoastra vor merge catre ei.
Sunt familii care nu au ce sa puna pe masa, care mor efectiv de foame, sunt familii care nu au geamuri la casa si au batut cateva lemne si folie in geam, sunt familii care nu au hainute si ghetute de iarna. Motivul pentru care lipsesc de la gradinita/scoala este acela ca nu au hainute sau ghete groase pentru iarna sau carti si caiete.
Jucariile le-am lasat pe ultimul loc dar nu este cel mai din urma pentru ca acesti copii se bucura enorm cand vad sau primesc o jucarie.
Suntem constienti cu totii, ca acesti copii nu au nicio vina.
Fondurile ce se vor strange in urma acestei campanii vor fi folosite pentru a sprijini copiii si familiile defavorizate din comuna Manasia, dandu-le acestora posibilitatea sa depaseasca starea de saracie in care se afla. Sunt multe familii in aceasta situatie, singura lor sursa de venit fiind alocatia copiilor.
Impreuna cu voi, vreau sa aduc zambetul pe buze copiilor din aceasta comuna prin atentia oferita cu ocazia sarbatorilor.
Din putinul dumneavoastra, oferiti-le si lor o paine, un lemn pentru foc!
1 leu pentru fiecare copil, inseamna o paine oferita de voi.

Va multumesc !