Concert Caritabil Pentru Irina

de Vasile Vlasin
Adauga la favorite
7881
vizualizari
12,487 lei
din 10,000 lei
Baia Mare, Județul Maramureș
Muzica vindeca suflete, alina ganduri, apropie oameni. Asadar, mergem pe calea muzicii ca s-o ajutam pe Irina.
Initiator proiect
13 proiecte
ONG
ONG profil verificat

 

La inceput de Aprilie (anul curent), a facut o hemoragie iar medicul a internat-o pentru o proba de biopsie. Rezultatul biopsiei: tumora maligna. Dupa ce a trecut prin  nenumarate sedinte de chimioterapie, radioterapie si brahiterapie, Irina este programata pe 20 Octombrie 2016 pentru o operatie de histerectomie totala.

In ajutorul acestei tinere vine Diana Toma, prietena si colega ei, care va organiza si sustine o sesiune de concerte caritabile dedicate excusiv Irinei.  Este vorba de un cafe concert si un concert de muzica rock si blues sustinut de trupa Replika din Baia Mare. Aceste evenimente vor avea loc la sfarsitul lunii septembrie in Baia Mare.

Intrarea va fi libera pentru toata lumea insa vom avea si o urna in care puteti contribui atat cat doriti.

Costuri?

Irina are nevoie de sustinere financiara pentru spitalizare, operatie,  tratament, alimentatie, transport si cazare la Cluj (ea locuind in Baia Mare). Toate acestea sunt costisitoare si fiind vorba de o interventie complexa, are nevoie de tot ajutorul si sprijinul pe care putem sa-l acordam.

Costurile se ridica pana la 10.000 de lei.

Cum poti sa contribui daca nu reusesti sa ajungi la unul din evenimentele noastre?

Poti s-o sprijini pe Irina in lupta cu cancerul printr-o contributie pe aceasta platforma: prin transfer bancar(OP), card bancar sau printr-un SMS.

De asemenea, poti sa distribui aceasta campanie pe oricare din retelele de socializare: Facebook, Twitter, Instagram etc. Orice atentie din partea ta este de mare folos pentru Irina.

Avem nevoie de ajutorul tau pentru a-I oferi o sansa la o viata usoara, fara chin si tratamente dureroase. 

Iti multumim pentru sprijinul acordat si abia asteptam sa revenim cu vesti bune despre Irina.

 • 07/11
  2016
  2

  Salutare tuturor!

  Revin cu vesti in ceea ce priveste povestea Irinei, un suflet cald pentru care s-a cantat in seara de 30 Septembrie la Podul Viilor 9, Baia Mare.
  Irina a fost operata in data de 20 octombrie la Cluj si a fost externata in data de  3 noiembrie. Interventia chirurgicala a decurs bine, ea se simte bine iar acum ii tinem pumnii stransi pentru perioada de recuperare care urmeaza.
  Multumesc inca o data tuturor artistilor care au fost alaturi de noi, sustinatorilor  si nu in ultimul rand, voua, cei ce ati contribuit si ne-ati sprijinit.
  Multumesc pentru solidaritatea de care ati dat dovada.

   

  #ÎmpreunăSprijinimOameni

 • 22/09
  2016
  1

   

  Buna ziua!  

  Evenimentul "Concert Caritabil Pentru Irina"va avea loc, vineri, 30 Septembrie, incepand cu orele 21:00, la Podul Viilor 9 din Baia Mare. Vor concerta trupele: Replika, Gasca de Acasa, Road Players Band, Riot Monk si Florin Stefan.

  Va asteptam pe toti cei care puteti fi prezenti si va reamintesc ca inca mai puteti contribui pe aceasta pagina  pentru  Irina.

  #ImpreunaSprijinimOameni