Centru Educational Integrativ

de Patricia Andreea Mitrache
Adauga la favorite
1008
vizualizari
45 lei
din 100,000 lei
București, Municipiul București

Initiator proiect

4 proiecte

Fara parintii lor, ce s-ar intampla cu ei?

 

 

CU cine? Cu copiii cu diverse deficiente si dizabilitati. Autism, Sindrom Down, etc.

 

Ei bine noi vrem sa schimbam acest lucru. Proiectul nostru e mai mult decat atat. Vrem sa ii invatam pe acesti copii tot ce poate fi invatat pentru a se descurca in viata dupa terminarea studiilor.

CE inseamna asta?

Inseamna cel mai mare si singurul centru din Romania care va cuprinde scoala, terapie, latura vocationala. Adica aici copilul va putea invata tot ce se invata in scoala de masa, plus va face terapie, va invata o meserie, va avea prieteni multi, va face parte dintr-o comunitate care il intelege si isi doreste sa il ajute. De aici copilul devenit adult din punct de vedere fizic, va fi autonom. Adica va putea avea un loc de munca(vom ajuta si cu partea asta), se va putea ingriji pe sine asa cum face un adult obisnuit. Probabil va intrebati de ce am zis adult din punct de vedere fizic. Ei bine pentru ca acesti copii speciali raman copii mult timp, din punct de vedere emotional. EI traiesc prezentul, si sunt de admirat pentru asta.

Acum ca stiti despre ce e vorba, avem nevoie de ajutor pentru a deschide acest centru. Romania are peste 5 milioane utilizatori de Facebook. Daca 10% din acesti 5 milioane doneaza 10 lei, o singura data, vom putea deschide centrul mai repede.

Daca nu puteti dona, puteti ajuta cu un share al acestei campanii!

Va multumim pentru sprijin!